torstai 21. toukokuuta 2015

Uusi ystävä


Sain pari kuukautta sitten sähköpostia, jossa äitibloggaaja etsi kahviseuraa itselleen ja leikkikaveria pojalleen. Pakko myöntää, että ensin olin vähän ihmeissäni ja mietin, että millainenkohan tyyppi siellä kirjoittelee. Mutta koska Roosallakin on blogi, oli helppo käydä hieman tutustumassa sitä kautta jo ennen ekaa tapaamista. Roosa on kirjoittanut Rosalienism-blogia vasta muutaman kuukauden, joten lukaisin koko "tuotannon" :D läpi heti kerralla.
Kutsuin Roosan ja hänen poikansa Oliverin meillä käymään ja sen jälkeen ollaan nähty viikottain. Käydään myös yhdessä Gogo-liikuntakeskuksen jumpissa.

Yhtenä iltapäivänä tein Roosalle meikinopastuksen, jossa tein esimerkki meikin kasvojen toiselle puolelle vaihe vaiheelta ja Roosa teki saman toiselle puolelle (Roosan blogissa tästä lisää). Sen jälkeen lähdettiin ottamaan kuvia, paikka oli mulle entuudestaan tuttu, kaukajärven vanha soutustadion, joka on musta tämän alueen kivoin kuvauspaikka.

Huulimeikki vielä puuttuu, muuten valmis:

Ja mustakin otettiin samalla kuvia. Asusta mulla ei oo sen kummempaa sanottavaa, kuin että se on kirppikseltä, Kengät on Lenzishopista. Ja ne on niin hyvät jalassa, että ne valikoituu käyttöön ihan päivittäin.
Varmasti jatkossakin käydään Roosan kanssa yhdessä kuivailemassa. Roosalla kun on auto, niin päsee kätevästi liikkuun vähän kotipihaa pidemmällekkin.

10 kommenttia:

 1. Mä tahdon kanssa meikkiopastuksen :)
  -anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää olis kyllä kiva pitää mun kaikille kavereille:) <3

   Poista
 2. Ajattelin kans et sun pitäis pitää sellasia meikinopastusiltoja! Pieni maksu että saat materiaalit kustannettua. Varmasti tulis monta iltaa täyteen! Minä ainakin heti ensimmäiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, heti seuraavissa bileissä pidän:) Ei teidän naamoihin nyt niin paljoo materiaalia mene :D Mutta voitte sitten vaikka hoitaa juoma-ja ruokapuolta.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos:) Munkin mielestä näistä tuli aika kivoja.

   Poista
 4. Voi vitsit miten upeita neitokaisia, molemmat ootte kyllä niin kauniina! ♥ Uudet ystävät on kyllä ihana asia, joidenkin kanssa sen vaan huomaa heti, että nyt klikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) On kyllä kiva saada uusia ystäviä, kuluneen vuoden aikana oon tutustunut useampaankin kivaan tyyppiin:) Hyvä tuuri on ollut sen suhteen:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)