sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Biozell-kisaa ja tuotetestailuja

Moikka!

Mun oma kone hajosi, ja nyt oottelen tietoa siitä, meneekö se takuuseen vai ei.
Toisen koneella oon jotenkin outo tehdä näitä bloggaushommia, kun  kaikki kansiot on erilailla ja joka paikkaan pitää kirjautua uudestaan, kun molemmat käyttää samaa konetta vuorotellen.
Viimeviikko oli siis postauksien suhteen vähän hiljainen. Kuvailtiin kyllä postausmatskua, ja tulossa onkin uusi bloggaajan kasvot ja suuri vaaleiden hiusvärien vertailu-postaus!

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Biozellin kanssa.  Muistattako keväisen Brand new face-mallikisan? Biozellin suosikiksi valittiin @belinda, joka oli myös yksi mun omista suosikeista!

Kuvausten aikana Belindalle tehtiin monenlaisia hiustyylejä ja niiden luomiseen käytettiin Biozellin tuotteita.

Ja nyt @Biozell Instagramissa on meneillään (23.6-31-7) hauska kisa, johon voi osallistua tosi helposti:
-Kommentoi kuvaa, arvaamalla mikä kolmesta tuotteesta oli Belindan suosikki.

Kommentoijien kesken arvotaan kesäkampauspaketti, joka sisältäänuo  kaikki kolme muotoilutuotetta ja  ammattilaisten käyttämän  Revolv´it 32mm keraamisen  kihartimen.


Mäkin pääsin testailemaan muutamia toivomiani Biozell-tuotteita.

Mun tytöllä onkin ollut tässä viimeisen puolen vuoden aikana pinkit ja liilat latvat. Kerran myös kokonaan vaaleanpunaiset hiukset. Kaikki värjäykset on tehty hoitoaineisiin sekoitetuilla suoraväreillä tai valmiilla pigmenttihoitoaineilla. Väri lähtee pikkuhiljaa muutamassa pesussa, joten vaihtelu on helppoa!
Tällä kertaa Mai halusi testata sinisia latvoja.  Tälläisiä muita vaihtoehtoja olisi ollut  tarjolla: klik
Se sai vaikuttaa latvoissa reilu 5 minuuttia.
Pesun ja kuivauksen jälkeen latvoissa oli vihreän turkoosi sävy:

 Tässä näkee hyvin sen, miten paljon pohjaväri vaikuttaa lopulliseen sävyyn. Koska Main hiusten pohjavärissä on hieman kellertävyyttä, väristä tulee turkoosi.  Jos pohjalla olisi ollut ihan valkoiset hiukset, olisi sävy ollut vaaleansininen. Mutta tämä turkoosikin oli ihan kiva, merenneitomainen sävy.


Kuivashampoot on mun käytetyin hiustuote, nyt kokeilin niitä ekaa kertaa myös Biozellilta. Tavallisen kuivashamppon lisäksi otin testiin myös purkin tummien hiusten shampoota, joka mun mielestä toimii paremmin tummanvaaleissakin.
Biozellin sävy on hieman Batistea lämpimämpi ja vaaleampi. 

Jos jonkun hiusrutiineihin ei vielä kuivashampoo kuulu, niin äkkiä testaamaan!  Mun mielestä se sopii melkein kaikkiin hiuslaatuihin, mutta erityisesti liukkaisiin tai ohuisiin hiuksiin.

- Pidentää pesuväliä
-Lisää tuuheutta
- Parantaa hiusten käsiteltävyyttä, jolloin kampauksia on helpompi tehdä

 Myös poikakaverin/miehen hiuksiin kantsii testata kuivashampoota, ellei mies ole sitä vielä ite älynnyt tehdä.  -Toimii muotoilutuotteena yllättävän monenlaisessa mallissa ja hiuslaaduissa, myös miehillä.

4 kommenttia:

 1. Kuivashampoo on niin helppo pelastus kiireaamuina! :)

  VastaaPoista
 2. Kuivashampoo on niin helppo pelastus kiireaamuina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä:)) Heti, jos se pääsee loppumaan, tuntuu, että vaihtoehdot on aika vähissä :D

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)