torstai 18. kesäkuuta 2015

Piknik bloggaaja porukalla


Mä oon nyt tosi myöhässä näiden postausten kanssa ja jopa insta kulkee usein yhden päivän viiveellä. En meinaa millään muistaa kuvailla puhelimella silloin, kun on kamerakin mukana.  Oispa mun kamerassa Wifi, et kuvat siirtyis suoraan puhelimeen myös.

Viime lauantaina olin helsingin tähtitorninmäellä piknikillä, jonne sain kutsun Anni Eveliinalta. Sapuskat ja juomat tarjosi Frezza. Kahvijuomia tulikin maisteltua kaikkia makuja!

Monet meistä oli kuulemma kovasti miettinyt, mitä laittaa päällensä. Mäkin yleensä, mutta tällä kertaa mun kello soitti aika aikasin aamulla ja ajattelin kerrankin aloittaa hiuksien laitosta. Laitoin pidennykset ja tein tuollaiset kieputetut saparot. Niistä ehkä jossain vaiheessa voi tehdä tutorialinkin. lopuksi päätin vaatteet ihan hetkeä ennen lähtöä.
New yorkerin shortsit pääsi käyttöön ihan ekaa kertaa. Meille sattui nimittäin aika loistava piknik-keli. Varsinkin jos miettii näitä tämän kesän säitä!
 Trenssi on mun päällä varmaan joka toisessa menossa ja siksi etsinkin vastaavaa vaaleaa kesätakkia kampista ja Forumista. Ja ei yhtäkään vaaleaa tai oikeastaan minkään muunkaan väristä trenssiä löytynyt.  Olisi pitänyt ostaa keväällä toinenkin, silloin kun niitä vielä oli!  On se kumma, ettei mistään löytynyt näin yksinkertaista juttua. Niinhän se aina menee, kun jotain tiettyä yrittää etsiä.
Ei sitten tullut siltä shoppailukierrokselta ostettua kuin paksummat sukat, koska mun jalkaan oli tullut rakko kaikesta siitä kiertelystä.

Oli kyllä tosi hauska päästä taas jutteleen muiden bloggaajien kanssa, ja monet tiesinkin jo blogien perusteella entuudestaankin.
Niin, ja ihania asuja kaikilla! Onneksi  päästiin pukeutumaan kesäisesti ja lämpimän sään ansiosta neljä piknik tuntia kului ihan vilauksessa. Ehdittiin kuitenkin vähän asukuvaileen kaikkien kanssa ja lopuksi vielä terassi-oluen kautta tampereen junaan.
Hyvää juhannusta!

6 kommenttia:

 1. Oli kyllä hyvin valittu piknik-päivä, ainoa oikeasti lämmin tähän mennessä! :) Kiva on asusi! Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miten sattukin! Yleensä aina mutisen, että aina sillon ku on jotain, ni tulee huono sää...vali,vali :D Kiitos :) Samoin sulle Katja!

   Poista
 2. Sun tukka!! <3 Aivan ihanat saparot :D Hitsi oisimpa päässy paikalle kans.. Teillä oli varmasti niiiin hubaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitti, ne oli mustakin aika kivat:) Joo, ois ollu niin kiva, jos oisit päässy tuleen! Hauska iltapäiväivä oli kyllä:)

  VastaaPoista
 4. Apua olin just tulossa ihastelemaan samaa kuin Milla! Aivan ihanat hiukset sulla näissä !!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, kiva kuulla:) Saparot oli kyllä kivaa vaihtelua!

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)