maanantai 22. kesäkuuta 2015

Valkoisia ja mustia rajauskyniä


Nämä The body shopin rajauskynät on ollut mulla testissä pari kuukautta ja varsinkin valkoinen on ollut ihan päivittäisessä käytössä. Olen nimittäin käyttänyt sitä myös korostusvärinä:
-Kulmien alla
-Poskiluun päällä
-Ylähuulen amorinkaarella
 Mutta myös ihan perinteisiin sisä-rajauksiin. Ja yläluomen sisä-nurkkaan tuomaan valoa ja kirkkautta.

Täytyy myöntää, että ensin suhtauduin noihin kyniin vähän epäillen. Ne näytti nimittäin tosi vaikeilta teroittaa ja luulin, että tulen käyttämään niitä vain siihen asti, kun terä pysyy hyvänä.

Mutta, näitäpä ei tarvitse teroittaa ollenkaan. Ainakin nämä pari kuukautta kynät on säilyttäneet hyvin muotonsa, vaikka olenkin niitä lähes päivittäin käyttänyt.Yksi The body shopin uutuuksista on paksu, musta rajaustussi. Mulla on ollut vuoden käytössä L´oréalin vastaava, jonka valmistus on nyt loppunut ja tilalle on tullut kapeampi tussikynä.
Olen kuitenkin huomannut, että kapeakärkiset tussit kuivahtavat tosi nopeasti, varsinkin, jos niitä käyttää luomivärin päälle.
Joten tämä body shopin rajauskynä tuli kuin tilauksesta sen tilalle.  Ainoana miinuspuolena on värin haalistuminen.
Vaikka tussirajaus näyttää hyvinkin intensiivisen mustalta ensi alkuun, mutta tunnin jälkeen väri on jo aika harmahtavan tumma.

Tykkään kuitenkin rajauksen tehdä tussilla, koska se on nopea ja helppo. Ilta/juhlameikkiin teen rajauksen gel-linerillä ja siveltimellä ja otan tussin mukaan, jotta voin vahvistaa rajausta illan mittaan.


8 kommenttia:

 1. Tuo valkonen näyttää todella kätevältä! :) täytyy testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, verrattuna tavalliseen vslkoiseen kajal-kynään, tämä on musta monikäyttöisempi:)

   Poista
 2. Ompas jotenkin jännä toi muotoilu noissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on vähän erilainen, kuin muut.. Tää muoto mahdollistaa käytön poskipäillä ja menee kulmien allekkin kivasti.

   Poista
 3. Mäkin innostuin tosta valkoisesta rajauskynästä, täytynee kokeilla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä kantsii:) Eipä tuo niin hirveästta tavallisesta valkoisests kynästä poikkea, mutta tässä on kyllä pigmentitkin ihan kohdillaan ja tarttuu hyvin myös sisäluomelle!

   Poista
 4. Voi että, aina saa tuota sun kauneutta ihastella kun tänne tulee! ♥ :) Nuo kynät on kyllä todella monikäyttöisiä! Itsella tosin eri merkkiä edustava, mutta periaate sama. Oon kokenut tosi hyväksi (viittaan nyt valkoiseen kynään) ja musta tuntuu, etten enää pärjäis ilmankaan :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Vilma :) Juu, kyllä toimii ja just eilen, kun laitoin tuolla kynällä toiselle sisärajausta, niin ei kuulemma tuntunut ollenkaan niin ikävältä kuin yleensä. Onhan tässä kyllä kiva tuo muoto:) Kärki pysyy juuri sopivan terävänä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)