perjantai 10. heinäkuuta 2015

Bloggaajan kasvot/ LaveraTällä kertaa pääsin Optimismia ja energiaa- blogin Katjan kotiin, tuliaisena luonnonkosmetiikkaa Laveralta.
Valitsin meikkiin aika luonnollisia sävyjä, vaikka Katjan vaatetyyli onkin yksi värikkäimpiä, mitä tiedän.
ruusunpunaista sävyä toi meikkiin poski-ja huulipunat.

Tässä Katja vielä meikittä:
Aloitin kulmista, kuten lähes aina.
Laveralla on ruskea kulmakynä, mutta se oli aika pehmeä ja väriä tarttui vähän turhankin helposti, joten päädyin tekemään kulmat siveltimellä,  Laveran luomiväri-paletin tummimmalla värillä.

 Laveran meikkivoiteista valitsein käyttööni vaahtomeikkivoiteen hyvän sävyn vuoksi . Kuitenkaan mousse-tyyppinen voide ei levittynyt  Katjan (tai munkaan) kasvoille ihan täydellisesti, vaan kuivempiin kohtiin jää vähän hilseilyä.
Tämän olen huomannut monen muidenkin merkkien blur-ja moussemeikkivoiteiden kohdalla. Joillekkin ihotyypeille ne varmastisilti sopivat oikein hyvin.
  Käytin siis lisäksi Lumenen nude perfection -meikkivoidetta.

Silmänalusille taputtelin Laveran peitevoidetta, josta meillä oli käytössä sävy honey 03.  Varjostukset tein aurinkopuuterilla, sävy sunset kiss 02   Ja poskipunana charming rose 01.
 Tykkäsin tämän poskipunan ruusuisesta sävystä erityisesti siksi, että se ei ole liian lämmin tai kylmä, vaan luonnollisen neutraali.

Silmämeikkiin käytin tosiaan tuota nude-ruskea sävyistä luomiväripalettia ja mustaa ja ruskeaa rajauskynää. Näissä pysyvyys ja tarttuvuus oli ihan huippuluokkaa.

Tein vielä kotona pienen vertailun itselleni, jossa tein mustat sisä-rajaukset. Toiselle puolelle käytin Laveran kynää ja toiselle puolelle todella pitkäaikaista kestosuosikkiani Make up storen matt black-kynää.
tasoihin tulivat, sekä tarttuvuuden, että pysyvyyden suhteen. Taidankin nyt vaihtelun vuoksi käyttää jatkossakin enimmäkseen Laveran rajaus/kajal kynää.

Katjan meikissä kiinnitin huomiota erityisesti huuliin, jotka ovat luonnostaan kapeat. Halusin käyttää sävyä, joka ei ole liian tumma ja terävä, mutta kuitenkin väriä antava puna, jonka pohjalle tulee rajaus, jonka ääriviivat kulkevat juuri ja juuri huulten oikean linjan ulkopuolella.


Postauksessa käytetyt Laveran tuotteet:

-Huulipuna, Coral Flash 22
-
-Vaahtomeikkivoide, Honey 03
-Peiteaine, Honey 03
- Huultenrajauskynä, rose 01
-Ripsiväri
-Ruskea kulmakynä (soveltui hyvin silmänrajauksiin).
-Musta silmänrajauskynä, 01
-Poskipuna, charming rose 01
-Aurinkopuuteri, Sunset kiss 02

Kiitos Lavera!

Katja kirjoittelikin oman postauksensa aiheesta jo aiemmin ja sen voi lukea täältä.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana meikki! Oot kyllä taitava meikkaaja. Tykkään varsinkin kulmista, ja tuo huulipunan sävy on tosi kiva. Myös heleä iho on mun mieleen. Rakastan kaikkia heleytys- ja hohdetuotteita! Niitä pitää aina haalia lisää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Joo, tuossa huulipunassa oli aika aidon ruusuinen sävy! Heleä, mutta peittävä meikkipohja on kyllä pääasia:)

      Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)