keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Paras miniloma


ÄÄää , mä oon niin rikki tästä paluusta arkeen.  Vaikka mullahan ei oo edes kyse paluusta töihin, ja lomakin tavallaan vielä jatkuu ties kuinka pitkään, sillä tuleva työpaikka on edelleen ihan kysymysmerkki.
Mutta viimeviikon helteiden, yyterinreissun ja bileviikonlopun  jälkeen tuntuu ihan hirveen tylsältä taas täyttää tiskikonetta, kerätä lattialta jotain pieniä pelimerkkejä, jotka lapset on levittänyt ympäriinsä ja pahinta on pukee taas villapaita ja pitkät housut!  

Mutta en voi vieläkään uskoa, miten hyvä tuuri meillä kävi, kun kerrankin päästiin lähtemään ihan säiden mukaan parin päivän Yyteri-lomalle.  Meidän perhe meni junalla ja mun äiti ja isä tuli veljen lapsien kanssa naapuri mökkiin autolla. 


Mä voisin mieluusti asuu
Yyterissä koko kesän! Uiminen saa mut muutenkin tunteen itseni ihan lapseksi ja jaksan hyppiä aalloissa monta tuntia. Ihan parasta!!!  Tällä kertaa olikin ihan kunnon aalot, koska jälkimmäinen yyteripäivä oli tosi tuulinen.

No, ainakin  postaukset jatkuu taas tavallisen tapaan, kunnes saadaan taas helteitä. Ja todellakain toivon, että niitä on vielä tulossa!

4 kommenttia:

 1. Cute photos :)
  BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kuva, jossa juoksette menemään!!

  VastaaPoista
 3. Täytyy sanoa samaa kuin ylläolevat kommentoijat - ihania kuvia! Teillä näyttää olleen hyvä meno.:)

  VastaaPoista
 4. Täytyy sanoa samaa kuin ylläolevat kommentoijat - ihania kuvia! Teillä näyttää olleen hyvä meno.:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)