perjantai 28. elokuuta 2015

Messy bun + pari hiusvinkkiä


Laitan mun omiin hiuksiin aika harvoin mitään kampauksia, ainakin siihen nähden että olen kampaaja. Osittain syy on laiskuus, toinen on huolettoman näköinen tyyli, josta tykkään.
Siksi mun kampaukset on aika usein sen näköisiä, että ne voisi otsikoida samoin, eli Messy bun. Tähän parinviikon takaiseen kampaukseen lisäsin myös muutaman klipsipidennys osion hiusten alaosaan.

Tein mä sitten millaisen kampauksen tahansa, tupeeraan hiukset aina ennen kampauksen kiinnittämistä. Tupeeraus kannattaisi itseasiassa tehdä huolella, vaikka joka päivä ja ihan avonaisiinkin hiuksiin.

Tupeeraukseen käytän:
-Hiuspuuteria tai tummien hiusten kuivashampoota.
-Hiuslakkaa. Tykkään eniten muotoilulakoista, jotka eivät tee tahmaista tukkaa tai jämäytä tukkaa ihan liikkumattomaksi.

Lisään molempia muotoilutuotteita jokaiseen osioon/jakoon, joten tästäkin syystä on hyvä jos lakka on aika kevyttä.
-Tupeerauskampa, jossa on tiheämmät piikit,kuin vaikkapa tavallisessa piikkikammassa.  Myös tupeerausharja on hyvä! Kapealla harjaksella saa tukevan tupeerauksen ja selkeiden osioiden ottaminen onnistuu. 


- Lapioharjalla saa nopean tupeerauksen hiusten päälliosaan.

6 kommenttia:

 1. Hieno kampaus :) mistä noi sun vaaleet housut on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Housut on UFFilta ja alunperin Zaran.Oisin ottanut kokoa isommat, mutta uffilla kun ei pääse valkkaileen...:)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Olen tuskaillut hiusteni kanssa jo pari kuukautta, koska haluaisin päästä eroon hiusteni lämpimästä sävystä. Olen kokeillut hopea shampoita ja wellan 0/89 sävytettä mutta kumpikaan ei poistanut hiusteni lämmintä sävyä. Minun hiukseni ovat lämpimän tummanvaaleat jotka vaalenevat hiukan latvaa kohti (kate bosworth hiukset ovat lähellä hiusteni väriä ->http://www.schwarzkopf.fi/skfi/fi/home/hair_colour/blonde_hair/colour_trends/dark-blonde-hair.html)
  osaatko suositella jotain hiusväriä tai sävytettä? olisiko wellan 7/19 tai goldwellin color mousse 7n sellaisia jotka tekisivät hiuksistani kylmän sävyiset?(ei haittaa vaikka hiuksista tulisi harmaat)
  Kiitos paljon jo valmiiksi. Menisin kampaajalle mutta en raaskisi maksaa yli 100-200euroa hiuksista..

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)