torstai 13. elokuuta 2015

Moooi-pitkästä aikaa


Kuvat: Roosa http://rosalienism.blogspot.fi/
                
Oottekin ehkä huomanneet, että hetki on vierähtänyt edellisestä postauksesta. Ja jotkut tutut on multa kysellytkin, että alkaako postausten tekeminen jo kyllästyttää.  Mutta siis ei, ei oo mistään sellaisesta kyse.
Tässä on vaan käynyt vähän sama hommeli, kun jumppienkin kanssa käy helposti. Eli heti, kun tulee vähän pidempi tauko, on hirveen vaikee saada aikaseksi aloittaa uudelleen. Ja mulla on nyt siis ollut myös jumppien suhteen yhtä hiljaista.
Mutta kyllä mä jo tässä jo pikkuhiljaa alan kaipaileen bloggailua ja liikuntaa.
Toisaalta sitten taas nautin siitä, etten oo avannutkaan konetta taas pariin vikkoon. Tietysti netissä on tullut jonkin verran käytyä, mutta vaan puhelimelta käsin.

 Ja on mulla ollut tässä vähän mietittävääkin. Kosmo nimittäin täyttää ensi kuun alussa kolme (!) ja mun pitäisi varmaan alkaa tekemään vähän jotain suunnitelmia töiden suhteen. Kosmolle on jokatapauksessa päiväkoti paikka tiedossa.
Silloin, kun Kosmo oli vauva, ajattelin tämän blogin olevan juuri tälle ajalle, kun olen kotona. Mutta nyt tuntuu siltä, että haluankin jatkaa tätä vielä pidempäänkin.

Kuvissa asu, joka on kokonaan peräisin kirppikseltä. Sininen pitsi-liivi on UFF-ostos, joka oli  alunperin mekko ja leikkasin sen auki. Ei tarvinnut lainkaan ompelukonetta edes. Ja päässä on tutut Chloesin klipsipidennykset.

13 kommenttia:

 1. aivan upeita kuvia! Ja toi pitsiliivi tuunaus on onnistunut tosi hyvin :) Nappi löytö siis! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti:) Tykkään kans. Tässä vieressä on vähän modernimpi koulu, jonka pihassa käytiin ottaan kuvat. Haha, toi on vähän sellanen vaate jota mies katto silmät pyöreenä että WHAT is thst :D Mutta mustskin se on hyvä löytö. Ku vaan keksis missä sitä käyttäis:)

  VastaaPoista
 3. wau, aivan upea tuo "pitsi-liivi" =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi :) Saattaa näille tän tyyppisille vaatteille olla joku mukin nimike, mutta en vaan tiedä mikä..:D

   Poista
  2. Mietin kans, että millähän nimellä tuo kulkee, en tiennyt joten lainasin sun nimitystä :D

   Poista
 4. Voi ei, kuinka symppis tuo viides hymyilykuva on ! Mun rakas poikaystävä yrittää saada aina eloa, hymyä ja jopa naurua mulle kasvoille, kun otetaan kuvia. Sen mielestä se näyttää kivemmalta. Nyt ymmärrän sen, sillä tuo naurukuva tässä postauksessa oli helposti onnistunein! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hymy on kyllä paras. Varsinkin jos se on aito:) Aika usein alan kuvaustilanteessa selittämään jotain turhaa ja sitten on monta kuvaa, jossa on suu auki jne.. No, onneks ei oo enää filmirullat käytössä:)

   Poista
 5. Millä värillä värjäät sun omat hiukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan nykyään kuukauden välein tyveen KC Luximaa 6-8.35 ja pari kertaa vuodessa muutaman raidan ihan vaalennusaineella. Välillä jotain pigmenttihoitoaineita, shampoita ja vaahtoja. :)

   Poista
  2. Mitä veikkaisit olisi lähimpänä noista kemppariväreistä?

   Poista
  3. Tarkoitatko, että mikä kaupassa myytävistä vasrausi tuota 6-8.35. En oo kyllä törmännyt. Jos värjäisin tyven vaikkapa 7.35 jostakin kampaamosarjasta, olisi tulos paljon punertavampi. Haluan tyveen ihan hiukan lisää tummuutta ja lämpöä, mutta niin, ettei näytä kovin värjätyltä tai tyvikasvu olisi kovin näkyvä. Mutta jos jollakin kaupanvärillä tyveä värjäisin, niin se olisi varmaan jonkun sarjan 7.0 , joskus oli sellainen kuin 7.31 mutta sitä ei oo enää.:(

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)