torstai 20. elokuuta 2015

Uudet Crocsit + alekoodi

Vitsi, että olin iloinen, kun Crocsilta kysyttiin haluisinko itelleni saappaat ja vinkata teille lukijoille sadekenkä alesta, joka alkoi kaikissa Croc storeissa juurikin tänään! Kaikki sadesaappaat on -30% ja lisäksi te lukijat saatte koodilla BLOGIALE -10% kaikista kengistä ja tämän alennuksen voi myös YHDISTÄÄ tuohon saapas aleen.
Ja alennus koskee naisten, lasten ja miesten sadekenkä valikoimaa liikkeissä.
Itelleni valkkasin saappaat miesten puolelta!  Koot alkoivat 39/40 , joten tänne mahtuu myös villasukka väliin. Mulla on ollut aimmin Crocsin talvisaappaat kokoa 38/39 , joka on kyllä juurikin sen sentin pienempi ja vastaa oikeata kokoani, mutta niihin ei tarvikaan jättää sitä villasukkavaraa.


Mä jotenkin tykkään saappaissa tälläisestä army-vihreästä, vaikka kaikki värikkäämmätkin on kyllä raikkaita ja pirteitä.
Myös näitä saappaita harkitsin navyn-sävyisinä, ja nekin löytyivät miestenpuolelta, mutta koot alkoivat jo 36/37.


Vaikka noi saappaat on vähän maskuliinisemmat, yhdistin ne aika ysäri-tyyliseen asuun. Kukkamekkoon jopa.
Ja pariin kuvaan halusin myös tuon muotikirppikseltä keväällä ostamani jättineuleen. Ja me siis otettiin nämä kuvat eilen, joten villapaita kuvia ei tullut montaakaan otettua.

Saappaat saatu.
Mä en tiedä miten paljon tässä tässä yhteydessä kehtaan Crocseja hehkuttaa...Se on jännä, että siinä kohtaa, kun on saanut juuri ilmaiset saappaat, tuntuu vähän hölmöltä kehua niitä ihmeemmin. Mutta pakko kertoa, että siitä asti, kun tilansin ensimmäiset Crocsin saappaat kolme vuotta sitten, niin oon ollut niihen ihan älyttömän tyytyväinen ja monille tutuille niitä myös siitä syystä suositellut.  Ne on kestävät, lämpimät(ei hiostavat) ja ihan parhaat jalassa. Mulla siis on kokemusta tätä ennen kylläkin vain Crocband-saappaista, mutta samat vaikutelmat tulee näistä uusistakin. ja vaikka nämä onkin sadesaappaat, niin ajattelin näitä kyllä testailla talvellakin villasukkien kanssa!
 
Sadekenkä + lukija ale on liikkeissä 20.8-3.9 ajalla.   Kannattaa myös katsoa nettikauppan vaihtuvat alennukset:  Crocs

2 kommenttia:

  1. Oo! Täytyypä tutkailla :) Hankin juuri vähän aikaa sitten uudet työkengät, jotka valikoituivat miesten Crocseiksi jossa on käytetty oikeaa nahkaa. Tosi hyvät lähihoitajan hommissa, pohjassa jalkaa vasten olevat nypykät pitää kivasti verenkiertoa yllä.

    VastaaPoista
  2. Joo, varmasti on hyvät työkengät! Näissä saappaissakik on ne kivat nystyrät:) Veikkaan, että mäkin olisin saattanut valita myös työkengät miesten mallistosta:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)