maanantai 28. syyskuuta 2015

Hiustrendit syksy/talvi 2015/2016


 -Naisten lyhyet hiusmallit näyttävät huolettomilta pehmeän viimeistelyn ansiosta. Leikkauksissa kuitenkin suositaan "rouheutta".- Trendikkäin värjäys on tällä hetkeä Ecaille, joka on tavallaan  kevyempi versio Balayage-raidoista.  Latvan värierot ovat lähempänä toisiaan. Värjäys voidaan tehdä monenlaisilla sävyilläja useaan eri tummuusluokkaan.
Koska tämäntyylinen värjäys on ollut monta vuotta mun lemppari, mulla on tästä enemmänkin kerrottavaa, linkkejä ja vinkkejä.  Mutta palaan aiheeseen oman postauksensa kanssa. -Maanläheiset ja vähän jopa haalistuneen utuiset värit ovat suosittuja.
 Blondeille on tarjolla helppohoitoisia lämpimiä sävyjä, mutta myös näyttävää ja samalla myös työläänpää hopeanharmaata.
 Kylmät sävyt nimittäin lähtevät kulumaan hiuksista nopeammin, kuin lämpimät vivahteet.
VINKKI: Huomasinkin juuri äsken postauksen, jossa Nelli kokeili tyveen Wellan color freshiä 7/19 ja latvaan Color screamia. Nelli Kentän postaus: Harmaa tukka helposti.Kampauksissakin näkyy polkan suosio.
 Feikkipolkka on kampaus, joka multa itseltä on jäänyt täysin kokeilematta. Ehkä tänä syksynä! -Toinen vaihtoehto luoda feikattua polkkalinjaa on takkiin tungetut hiukset, kuten esimerkiksi Nina Riccin 2015/fall näytöksessä nähtiin.Näitä kampaustyylejä oon kokeillut viime vuoden aikana ja nyt huomasin niitä myös runwaylla, kuten Pradan fall 2015 Ready-to-wear  näytöksessä. 


8 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Kiva, et tykkäsit! Ei oo enää pitkäkään aika, kun tuleekin jo sitten ensi vuoden jutut:)

   Poista
 2. Ei muuta kun että lyhyt tukka ♡.♡ tekis niiin mieli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi lyhkäset on kyl ihania..Voiskin pituutta vaihdella lyhyestä pitkään! Onkos sulla ihan lyhyttä ollutkaan?

   Poista
 3. Oli mielenkiintoista luettavaa :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. :) Kiitos myös itsellesi hyödyllisestä postauksesta! Aina välillä kysytään vinkkejä noista harmaista ja hopeista väreistä, joita on myynnissä myös kuluttajille...mulla ei oikein ollu vinkata mitään...

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)