keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Klipsipidennysten kiinnitys


Mun hiukset on pysynyt ennätykselliseen pitkään ihan samanlaisina. Yli vuosi samassa mallissa ja värissä olis ollut kyllä muutama vuosi sitten ihan ennenkuulumatonta! Kivaa vaihtelua hiusten pituuteen sentään olen saanut Chloe'sin klipseillä. Aikaisempien 50cm lisäksi mulle lähetettiin myös 40cm  pitkä pidennys-setti. Molemmat ovat aitoa hiusta!
Väri on sama, kuin ennenkin, eli p8/24. Miksipä sitä muuttamaan, kun se sattuu olemaan lähes identtinen mun oman värin kanssa. Chloe'silla onkin musta ihan poikkeuksellisen hyvä sävyvalikoima. Chloe'silta voi tilata nyt myös Teippipidennykset, sinettipidennykset sekä hiusnauhaa.

 Sävystä puheenollen, pakkauksessa on nyt mukana myös erillinen testisuortuva, jota voi testailla. Värin vaihto onnistuu, jos sinettejä ei ole avattu.

Täytyy sanoa, että näissä lyhemmissä on mulle riittävästi pituutta ja luulen, että näitä tulee pidettyä ihan viikottain. Nekin tuovat mun hiuksiin10 senttiä lisäpituutta, paksuudesta puhumattakaan.
Toisaalta, nyt kun tämä pituus on mulle näin mieleinen, tekee mieli pysyvää pidennystä.  Muistuttelen itseäni kuitenkin näillä asioilla:

-Kestopidennykset on kalliita. Esimerkiksi teippipidennyksen ensimmäinen laitto maksaa useita satoja. Myös huolto maksaa. Nosto on tehtävä vähintään parin kuukauden välein.

-Koko ajan päässä olevien pidennysten pesu ja varsinkin kuivaus vie enemmän aikaa. Samoin laittaminen. Pidennykset ovat pesun ja kuivauksen jälkeen melkoisen pöyheät!
  Klipsipidennyksiä ei tarvitse lainkaan pestä (vaikka se onkin mahdollista). Myös esimerkiksi raudalla tehdyt kiharat säilyvät hiuksissa useamman käyttökerran ajan.

Isoin syy itselle kuitenkin on tämänhetkinen elämä.. Mähän oon siis kotona varmaankin 5 päivää viikossa, niin täällä harvemmin tulee itseensä ilahdutettua pitkällä tukalla.
Saattaa olla, että jossain vaiheessa taas teippipidennyksetkin laitan, mutta tällä hetkellä nämä klipsit toimii parhaiten.

PAITA BIK BOK, HOUSUT GINA TRICOT
Lupailin joskus videota klipsipdennyksen kiinnityksestä ja eilen sen kuvasin.
Tärkeää pidennyksen kiinnityksessä on tuo järjestys, jossa nuo osiot laittaa.

Mulla on niin paljon vielä opettelemista näiden videoiden kanssa, mutta jostain se on aloitettava.  Nytkin opin taas sen, että kameran alle on laitettava vielä yksi kirja, jotta korkeus olisi riittävä. Tällä kertaa mennään vielä tällä kuvakulmalla. Sanoin muuten tuon videon lopussa, että kaikki osiot tuli käytettyä, mutta todellisuudessa käyttämättä jäi kaksi ihan kapeaa yhden klipsin osiota. Niitä en oikeastaan koskaan käytä itse, niin unohdin ne täysin.4 kommenttia:

 1. Tiedätkö valmistajaa/firmaa, jolla olisi grannysävyjä klipsipidennyksissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Yritin googlettaa, mutta en löytänyt. Voi olla , että aitohiusklipseissä ei ole vielä sitä värivaihtoehtoa tarjolla.(Olisi varmaankin kyllä ihan suosittu). Teipeissä ja nauhoissa jo jonkin verran saatavilla. Aitoa hiustahan voi varsinkin suoraväreillä sävyttää harmaaksi.
   Kannattaa kuitenkin testata ensin pieneen osioon. Omkan kokemuksen mukaan vaalea pidennys ottaa värit vastaa hyvinkin tehokkaasti! Ja koska klipsejä ei tarvitse jatkuvasti pestä(ollenkaan) . Niin värjäys myös pysyy hyvin. Ja tosiaan, vaalein pidennys kannattaa ottaa, jos sen meinaa sävyttää harmaaksi.

   Poista
 2. Moi! Mulla on n. 50 euron budjetti jolla ostan joko kihartimen tai suoristusraudan. Mulla on piikkisuorat ja todella hennot hiukset ja haluaisin niihin samanlaista henkeä kuin näissä kahdessa kuvassa (alempi erityisesti). Saavuttaisinko tuon tyyppisen loputuloksen paremmin kihartimella vai suoristusraudalla? Onnistuisiko esim. Remingtonin Silk Ultimate -kihartimella?

  https://www.pinterest.com/pin/484840716110944017/

  https://www.pinterest.com/pin/272678952414301398/

  Kiitos jos vastaat - ja muutenkin! Kyllästyin luomutukkaani ja oon vieraillut tässä blogissa viime aikoina todella usein miettiessä uusia värivaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kyllä mä ottaisin muotoilu/suoristus)raudan , jos sen käyttö on yhtään tuttua:)? Noissa molemmissa kuvissa kihara oli tooosi isoa, joita saa suoristusraudalla ihan kädenkääntessä:D Mulla ei oo kokemusta tuosta remingtonista, mutta mitä googletin, niin ehkä vähän isommalla saa tuollaista taipuisaa lookkia, pienemmällä tulee helposti liian kihara. Remingtonin pearl pro curl on iso sauvakiharrin, jolla saa just tuollaista taipuisuutta, joka on nyt tosiaan muodissakin:)

   Kiva kuulla!! Toivottavasti joku vinkki pääsee käyttöön:)

   Noista kihartimista on tälläinen vanhempi postauskin mulla:
   http://www.lilasyren.fi/2013/12/testissajumbokiharrin-sauvakiharrin-ja.html
   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)