lauantai 5. syyskuuta 2015

Pari kauneusvinkkiä

Otetaas tähän väliin pari vinkkiä, jotka molemmat liittyvät hymyyn.  Sain viime keväänä kassillisen Yotuelin vaalentavia ja tummentumia poistavia hammastahnoja käyttööni ja mun suosikiksi nousi all-in-one tahna, joka vaalentaa myös hammasluun sävyä muutaman asteen. Lemppari maku oli  SnowMint.
Toisaalta on varmaankin ihan hyvä yhdistelmä pestä esimerkiksi aamuisin vaalentavalla tahnalla ja iltaisin tummentumia poistavalla.
Nämä tahnathan ei vaahtoa lainkaan, mutta sille on hyvä syy, sillä vaahtoavat tahnat saattavat aiheuttaa herkimmille aftoja ta suupielten halkeilua.
Tahnat ovat hammaskiilteelle turvallisia ja valkaisevat kiilletta hankaamatta.  Tarkempaa tietoa löytyy täältä (Yotuel).

Niin, ja lisäksi paketissa oli valkaisukynä, joka on mulla ollut jo aiemminkin käytössä. Sitä on kiva lisäillä vaikkapa hieman ennen kasvokuvien ottamista, niin hampaat näyttää tavallistakin valkoisemmilta!
Yotuelin tuotteita voi ostaa apteekeista, Stockalta ja Sokoksilta.

Toinen vinkki liittyykin sitten huulimeikkiin.
Mä oon pitkään tykännyt rajaamattomista vaaleansävyisistä huulista ja suosikki sävyni löytyykin myös tästä postauksesta. Eli The body shopin Colour Crush, peachy pink 200.

Nyt syksyn tullen ja ehkä myös ysäri muodin vaikutteista olen ottanut huultenrajauskynän ihan omasta halusta käyttöön. Aimmin se on liittynyt kirkkaiden ja tummien huulipunasävyjen käytön tuomaan pakkoon.
Nyt ruskean/marjaisen sävyiset huulet näyttää pitkästä aikaa jopa ihan raikkailta, mutta tuo meikkiin vaihtelua ja syksyn fiilistä. Nyt mun pitäis vaan alkaa vähän kasvattamaan tämän tyyppistä väri skaalaa huulipunien suhteen. Tähän mennessä olen käyttänyt Olo urban spasta saamaani RVB:n huulipunaa, jonka sävy on 1153. Tai sitten kevyempää ja vaaleampaa versiota, jossa rajaan huulet edelleen samalla sävyllä, Max factor 06 mauve, ja keskiosaan tulee The body shopin peachy pink 200.

Ennen huulimeikkiä:
Max factorin rajauskynä:
Vaaleampi versio, jossa on todella tärkeä yhdistää hyvin rajaus ja huulipuna:
Ja tummempi, syksyinen tyyli:
Mä luulen, että tämä huultenrajauskammo on ehkä monella muullakin kolmekymppisellä?!? Silloin 90-luvulla näki vähän liikaakin huulia, joissa oli pelkät rajat tehty viininpunaisella. Vähän samaan tyyliin, kuin tuossa mun vaihekuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)