maanantai 14. syyskuuta 2015

Polkkatukan muotoilu ja tuotevinkit

Miten ja millä tehdään kolme erilaista tyyliä polkkamittaisiin hiuksiin?  Tässä postauksessa jaan parhaat muotoilu ja tuotevinkkini. Malliksi sain Lack of colour-blogin Millan, jonka polkka näyttää hyvältä mallissa kuin mallissa.

                                          1. CLASSY & STRAIGHT

-Tähän ensimmäiseen tyyliin hiuksiin lisätään silottavaa tuotetta jo pyyhekuivina. Yksi suurin suosikkini, myös omaan puolipitkään hiusmalliin, on LESS IS MORE~tangerine-hoitovoide.  Tuotteessa on lämpösuoja föönaukseen ja se antaa kiiltoa, ryhtiä ja selvittää. Sopii myös kihariin hiuksiin, sillä se vahvistaa ja selkeyttää kiharaa, jos sitä hiuksista löytyy.
                                                                                                                                                            -Jakauksen paikalla voi vaikuttaa tyyliin helposti, mutta näyttävästi. Sileään lookkiin sopii molemmat, mutta kokeiltiin tällä kertaa keskijakausta, joka on Millalle vieraampi. Polkan myötä Milla vaihtoi jakauksen keskeltä sivulle, missä se on kuulemma pysynytkin aika tiivisti.

-Vaikka pyyhekuiviin hiuksiin lisättävissä tuotteissa olisikin jo lämpösuoja, kannattaa suojaa ehdottamasti lisätä vielä kuiviin hiuksiin, ennen lämpötyökalujen käyttöä. Lämpösuoja nimittäin kuluu käytössä!
- Bangerheadin (Hiustuotteiden verkkokauppa nro:1, mielestäni) oma Lämpösuojasuihke on mukavan kevyt ja hiukset jäävät ilmaviksi, jolloin sitä lisäilee mielellään.

-Latvoja käänsin hiukan sisäänpäin, koska kovin paksut hiukset, jollaiset Millallakin on, saattavat helposti lähteä tässä harteille yltävässä mitassa taipumaan ulospäin, jos ne suoristetaan täysin suoraksi.

                                        2.MESSY & CASUAL

-Tämä  tyyli näyttää huolettomalta ja siltä, ettei sen eteen ole nähty lainkaan vaivaa. Parhaimman tuloksen saa kuitenkin, kun hiuksiin lisää jo pyyhekuivana jotain tukea ja pitoa antavaa muotoilutuotetta.  
-Liukashiuksisten taikatuote on suolasuihke, joka tekee hiuksista kauttaaltaan nihkeämmät ja karkeammat. Maria Nila- Saltspray 16.10€
-Voimakas sivujakaus luo malliin huolettomuutta ja laineikkuutta.
-Jos taas hiukset takkuntuvat helposti, eikä ongelma ole liukkaus, hyvä vaihtoehto suolasuihkeelle on erilaiset tyvikohottajat, kuten L'Occitanen uusi tyvisuihke. Suihke vahvistaa ja tuuheuttaa hiuksia tyvestä.

-Tupeerauksella korostat ilmavaa muotoilua ja hiukset myös pysyvät pidempään koholla. Tupeeraus on hyvä tehdä järjestelmällisesti viipaleissa. Pari tiivistä vetoa kohti päänahkaa, oikeanlaisella tupeerauskammalla riittää.

-Erittäin voimakasta tukea tupeeraukseen antaa Sexy Hairin Tupeerauslakka . Oikeastaan tämän kanssa ei juuri kampaakaan tarvita! 
 


   2. HIP & WAVY
-Me Millan kanssa ei kumpikaan tykätä mistään prinsessakiharoista, vaan vähän rennommat kiharat ja laineet miellyttää meitä molempia enemmän!
-Pehmeyttä kiharoihin ja ilmavuutta tyveen on helppo suihkaista kuivashampoon muodossa. Label.m kuivashamppoista löytyy omansa myös ruskeille hiuksille ja tätä väritöntä saa nyt 2kpl yhden hinnalla ->Bangerhead

-Toinen, vähän kuivashampoota tujumpi tuote on hiuspuuteri, jonka Four reasons on kätevästi laittanut myös spraymuotoon. Millakin ihastui tähän!
- Hiuspuuteri antaa hiuksille karkeutta ja nihkeyttä vähän samaan tapaan suolasuihkeen kanssa, mutta vasta viimeistely vaiheessa. Suihketta on myös helppo lisäillä päivän mittaan tai pesusta seuraavana päivänä.
-Vaihtelua muotoliluraudalla tehtäviin kiharoihin saa osion kokoa muuttamalla. Tässä tein ensin isot laineet, isoin osioin ja lopuksi vielä hiusten päälimmäiseen kerrokseen kapeita kiharrettuja suortuvia. Lopuksi kunnon möyhennys ja sumutus, jotta prinsessa-tyylistä ollaan varmasti riittävän kaukana ;D

*Osa tuotteista saatu postausta varten.

8 kommenttia:

 1. kiitos postauksesta! tää tulee kyllä tarpeeseen ja pakko varmaan vihdoin ja viimein käydä kotiuttamassa se suolasuihke nimimerkillä liimahiukset jotka menee päätä pitkin vaikka mitä tekis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ole hyvä vaan:) Kiva, jos on iloa! Sulla olikin tänään instassa kollaasi, jossa oli ihania polkkia...Just sun näkösiä! Sun hiuksille vois kyllä suolasuihke sopia. Niitäkin on vähän erilaisia. Jos joku ei oo just hyvä, niin kannattaa kokeilla vielä jotain toista merkkiä, ennen kuin kokonaan luopuu ajatuksesta:)

   Poista
 2. OIh! Tää on just semmosta mitä mä tarviin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä :D Toivottavasti vinkit osoittatuu hyviks!

   Poista
 3. Go Lilaaaa!! Mahtava postaus ;) Haha, Toniki ihmetteli ku näytin niin erille tulla keskijakauksella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mustakin tästä tuli hyvä, kiitos vielä avusta!! Niin näytätki, mut ei huono kuitenkaan. Just tollanen classy:D

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)