keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Häivytä tyvikasvu hetkessä!


Ootteko jo huomanneet nämä Biozellin uutuudet kaupoissa? Mä hankin ekan sävyttävän sprayn Cittarista, kun se vasta odotti lastauskärryssä hyllyttämistä. Hintalaput oli kasan päälimmäisenä ja 9€ paikkeilla näytti olevan sprayn myyntihinta. Toinen pullo lähti mukaan viikonlopun blogigaalasta, sopivasti myöskin light brown-sävyssä.
Näistä sävyttävistä sumutteista löytyy nimittäin myös tummempi ruskea ja punainen, jotka mun on tarkoitus esitellä vielä myöhemmin erikseen, nekin on nimittäin tulossa testaukseen.

Mä olinkin jo odotellut tälläistä helppoa, suihkutettavaa tuotetta, jolla voisin saada vähän sävyä harmaaseen tyvikasvuun. Ja itselläni käytän spraytä tuomaan vähän lisää tummuutta ja lämpöä mun hiirenharmaaseen tyvikasvuun. Mullahan tuo sävytetty tyvi ei ole tummuudeltaan kovin kaukana omasta väristä, mutta kuitenkin sen verran, että varsinkin viikko-pari ennen värin laittoa alkaa vaaleampi tyvikasvu häiritsemään, ainakin omaa silmää. Tämä spray on ollut tosi hyvä pitkittämään hieman tuota värjäysväliä.

Tämän postauksen light brown sävy on tosi monipuolinen, koska se soveltuu hyvin myös häivyttämään tuota tyvikasvun ja vaaleaksi värjätyn latvan rajaa.  Lopputulos on luonnollinen, nougat- sävy, joka lähtee pesussa pois. Miinuspuolena värin irtoaminen käsiin ja kasvojakin kannattaa hieman kädellä suojata, jos tätä yhtä reippaalla kädellä suihkii menemään, kun mä laitoin mun kaverille Millalle.

Tässä Milla tyvikasvuineen:

Yhtyy aika kivasti tuohon tyvikasvun väriin, joka siis useimmilla meistä vaaleahiuksisista suunnilleen tätä sävyä:
Tietenkin tätä voi käyttää ns. feikki tyvikasvun luomiseen, ihan vaaleallekin pohjalle!!Helppo ja hauska tapa kokeilla vähän tummempaa, liukuvärjättyä lookia, ilman pelkoa tyvikasvusta.

Sävyttävä tyvispray jättää hiukset melko nihkeän tuntuisiksi. Jopa sävyttävään kuivashampooseen verrattuna. Sävyä tulee kuitenkin vähän reilummin, kuin kuivashampoosta.

  Mukava kyllä päästä testaamaan ja esittelemään vielä myös red ja dark brown! 

10 kommenttia:

 1. Juu, puhuin silloin ruskeesta kuivashampoosta, mut tää ois varmaan jopa parempi.. Kannattaa ehdottomasti koklaa:D

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva kuulla myös miten lähtee pesussa, joutuuko useasti pesemään? Ja entä seuraava kerta kun värjää taas vaaleaksi, peittääkö tuon ruskean? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, hyvä kysymys :) Niin tämä on tosiaan ihan yhdessä pesussa lähtevä sävy, joka siis sävyttää vain hiuksen pinnan. Ja ei jää millään tavallaan hiukseen. eikä siis tällöin myöskään vaikuta tuleviin värjäyksiin. Tällä on siksi helppo ihan vaikka testailla, miten tummemmaksi värjätty tyvi sopisi jne. :)

   Poista
 3. Pakko tulla kiittämään tästä vinkistä vaikka vähän vanhempi postaus onkin! Mulla on hopeisen blondit hiukset ja tällä hetkellä puolen sentin tökerön näköinen juurikasvu. Suihkin eilen tuota tummanruskeaa tyvisprayta päähän ja voi hyvänen aika että olen tyytyväinen! Nyt mulla on todella maltillisesti liukuvärjätty, juuri sopivan harmahtava tukka (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla, että toimii:)) Mä en oo vielä testannut tuota tummanruskeaa, mutta ajattelinkin, että se on joku aika kylmän sävyinen.

   Poista
 4. Huom! Näitä Biozelin tyvispray tuotteita kehutaan blogeissa niin paljon että itse menin ostamaan mustana. Hiusten lisäksi värjää pintoja. Minulla meni valkoiset vesikalusteet piloille tuotteen takia. Olkaa varovaisia!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)