sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Huomaatko eron?

 Tummansininen vetää piirteitä alaspäin. Kermanvaalea saa kasvot kohoamaan ja huomio kiinnittyy silmiin.
 Tummanpunainen vetää kasvoja alspäin ja saa ihonsävyn näyttämään tunkkaiselta.

 Musta saa mut näyttämään värittömältä myös kasvoista.
Kirkkaankeltainen vetää kasvoja alaspäin ja tekee valjun näköiseksi.


Toin tänne muutaman vertailu , joissa näkyy väärien värien vaikutus. Musta homma on selkeempi livenä koska oli vaikea saada kuvat valottumaan ja tarkentumaan juuri samalla tavalla, vaikka perus asetukset olivatkin päällä kamerassa.

Huomaatteko mitään eroa noiden kuvien välillä?
Ainakin mulla on kaikissa yhtä ankee ja meikitön naama ;D

Niin ja hei, mä olen siis SYKSY.  Muilla vuoden ajoilla värit toimivat siis toisella tavalla.

8 kommenttia:

 1. Mä oon hirveen tarkka väreistä, et mikä sopii kenellekin :) mun mielestä sä näytät kauniilta tossa vaaleassa! Musta ja keltainen saa jotenki sellasen sairaan fiiliksen. Vaalea korostaa kauniisti kasvoja ja ilme on tosi pirteä ja freesi :)

  Mulle ei sovi yhtään keltainen, kirkas punainen eikä vaaleansininen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just:) Kyllä sen huomaa, ohan ilman analyysejakin , että toiset värit sopii ja toiset ei. Tai lähes kaikista väreistä varmasti joku sävy sopii. Ja osa syksynkin väreistä on sellasia, jotka sopii paremmin toisenlaisen hiusvärin kanssa ja toisinpäin.

   Poista
 2. Keltaisessa näytät kyllä sairaalta, totta tuo kun joku sanoi yllä.. Ja mielenkiintoista kyllä nähdä tämä tälleen, totta tuo miten paljon värit vaikuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, näin on:) Mulle pitäis käydä paremmin sellainen okran keltainen.. Joo, analyysissa näytetään myös näiden trstikankaiden lisäksi oikean sävyiset kankaat. Niissä vasta hyviä sävyjä olikin:)

   Poista
 3. Hei tein tuon linkkaamasi värianalyysin netissä, ja sen mukaan olisin itsekin soft autumn. Tykkään tosi paljon punaisista vaatteista, mutta mua jäi vielä mietityttämään, että minkä sävyiset punaiset sitten sopii syksy-ihmiselle? Olen aina ajatellut, että juuri tummanpunainen/viininpunainen sopii, mutta imeisesti ei.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juu, syksylle löytyy paljon punaisia:) Kaikki lämpimän punaiset sävyt on oikeita! Joulunpunainen, tomaatinpunainen, ruosteenpunainen... Kylmät ja mustalla taitetut eivät.

   Poista
 4. Tämä oli kiva ja hyödyllinen postaus! :) Ikävä todeta, mutta pukeudun aivan liian usein mustaan tai harmaaseen, joka ei kyllä imartele sitten lainkaan... Voisinkin panostaa ja hankkia muutaman omaan väriskaalaan sopivan huivin, niin välttyisi väsähtäneeltä ja synkältä vaikutelmalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla:) Joo, eniten sillä piristää itseensä, kun on päällä jotain muuta, kuin mustaa ja harmaata. Mä olen nyt pari viikkoa niitä vältellyt ja TYKKÄÄN:)) Ja huivit on kyllä paras keino aloittaa ja, koska ne on kuitenkin niin lähellä kasvoja. Muuttaa tosiaan heti vaikutelmaa:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)