torstai 15. lokakuuta 2015

Ohjeet helppoon kampaukseen

TAKKI-SHEINSIDE *saatu  FARKKUPAITA-H&M   HOUSUT-BIKBOK   KENGÄT-SECONDHAND
   Tästä eteenpäin kaikki kampaus- ja vaatepostaukset tulee olemaan tällä tavalla yhdistettynä!  Elikkäs vähän tuollaisia fiiliskuvia noiden olkkarissa otettujen lisäksi. Tekee mulle niin hyvää päästä välillä käymään jossain neljän seinän sisästä. Nyt kun Kosmo käy päiväkodissa parina päivänä viikossa, niin mä ehdin käydä kaupungilla ja saan näihin kuviinkin vähän uutta taustaa.
Näistä kuvista kiitos Riikalle, jonka kanssa ollaan satuttu samoihin paikkoihin aiemminkin, mutta nyt vasta ehdittiin kuvien oton lisäksi vähän kahvitella ja jutellakin. Jos Riikka K blogi ei ole vielä tuttu, niin suosittelen tutustumaan! Munkin kuvat on otettu Riikan uudemmalla Olympuksella. Nyt onkin sitten kauhee kamerakuume, näistä kuvista tuli niin kivoja!
Ajattelin, että toisella kameralla otetut kuvat nyttäisivät liian teräviltä, muihin blogin kuviin verrattuna, mutta omalla käsittellä, niihinkin sai samaa pehmeyttä.

Juuri viime postauksessahan mä kerroin alkavani vähentämään mustaa ja harmaata. Olin kuitenkin tilannut tämän takin SheInilta jo ennen tuota värianalyysiä, niin tottahan mä sitä käytän.
Oikeastaan kaikille muille värivuodenajoille harmaa sopiikin, paitsi juuri syksylle:/

Tykkään tässä takissa siitä, että sen alle mahtuu vaikka neulepaita, jos niin haluaa.
 Ja sitten taas toisaalta, monien jakkutyyppisten yläosien päälle ei huvita laittaa enää päällystakkia, mutta tämä on sen verran ohutta kangasta, että sen päälle voi pukea vielä oikean lämpimän takin, eikä ahista yhtään:)
Pienenä harmituksena takin suhteen on sen mitta, nimittäin tässä alkuperäisessä kuvassa takki näyttäsi olevan lähes polviin saakka ja mun peittää juuri takapuolen. Omani on S-kokoa. Mutta eipähän helmat näy päällystakin alla, joka taas on pidempien trenssitakkien ongelma. 

Mutta isoimmat ongelmat onkin sitten housupuolella...Huomasin nimittäin eilen, ettei mulle mahdu enää mitkään muut farkut kuin Stretchit. Vaaka onkin tänä syksynä näyttänyt +4kiloa, mutta siinä kohtaa kun housuista ei mene vetskarit lainkaan kiinni, konkretisoituu toi muutaman kilon nousu ikävällä tavalla. Hitsin Stretchit, onko pakko antaa kaikessa periksi???

1.Tee alaosan hiuksista letti.  Suihkuttamalla lettiin kuivashampoota, lakkaa tai hiuspuuteria saat siitä muhkeamman, kun availet sitä.
2. Tee sivujaus. Tupeeraa kaikki avoinna ovevat hiukset tyvestä.
3. Nosta päälimmäisiä hiuksia  ja kiinnitä ponnarin pää piiloon silikonihiuslenkillä. Loppuosan voi kiinnittää vielä toisella lenkillä korvan taakse, jos pituutta on paljon.
4. Etummaiset avoimet hiukset voi  vaikkapa kieputtaa kuten minä tai letittää. Kiepauta osio letin alta. Kiinnitä pinnillä, jotta kierre pysyy.

4 kommenttia:

 1. Heippa! Osaatko sanoa, kun mulla on kainaloihin asti hiukset ja omaa tienharmaan/ruskean väristä tyvikasvua 10 cm ja latvat raidoitettu sillon vuosi sitten vaaleammaksi (ovat nyt kuluneet /kellastuneet), että pystyisinkö laittaan tähän koko päähän vain yhtä kaupan vaaleeta väriä josta tulis suht järkevä lopputulos. En siis tarkoita et pitäis tasainen väri tulla, vaan sehän jäis varmasti liukuvärjäys tyyppiseksi. Haluaisin siis, että tästä tulis vaaleampi/kirkkaampi/harmaampi. Vai olisko järkevämpää laittaa kahta eri väriä(tyveen ja latvoihin eri) tai raidoittaa vaan. Mahdollisimman helposti toteutus. :D sitten saa ehdottaa kaupan värejä mitä kantsis ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Mun pää näyttää aika samalta mitä sun pää tossa postauksessa.

   Poista
  2. Moikka!

   Jos haluat yhden värin kaikkialle, ehkä paras on ehkäpä garnier nutrisse cream 8.13. (kantsii ostaa pidenpään tukkaan pari kolme pakettii, että väriä riittää tasaisesti. Tuolla saa viileyttä ja sävyä kaikkialle, ilman, että se lähtis liikaa vaalentaan omaa tyveä tai hirvessti tummentamaan latvaa. Ei tuo kyllä latvaa myöskään vaalenna, joten lisäksi voi laittaa muutaman raidan päälle. Tai sitten Laitat loreal exellence 7.0 tyveen ja kc take away color 10.1 latvaan(siitä kohdasta alkaen, jossa pohjavärikin alkaa vaalenemaan.

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta! Kysyisin vielä että olisko mahdollista että laittaisin pelkästään ton take awayn latvoihin niin ettei tyveen laittais mitään vai tuleeko siitä hassun näköinen? Ja osaatko arvioida riittääkö yks paketti sitä tähän latvaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)