maanantai 19. lokakuuta 2015

PikkumustaJeii, esittylyssä muutama uutuustuote The body shopilta, josta on tullut viimeisen vuoden aikana yksi mun lemppari merkeistä!
Tämänkertainen paketti sisälsi mun toivoman sitrustuoksun lisäksi yllätyksiä, jotka halusin kuvata samantein!

Näillä luomiväri paleteilla smoky eye syntyi vähän kuin itsestään. Testailin molempien settien tummimpia sävyja koko luomelle ja vaikka toisen paletin tummin sävy näyttääkin rasiassa melko siniseltä, se on luomella hyvin tumma, savuinen. Vain häivähdys sinistä. Tämä sopii mulle, koska sinisiä sävyjä tulee harvemmin käytettyä. Mustiin luomiväreihin verrattuna tällä oli kuitenkin paljon helpompi tehdä tumma smoky. 
Kullansävyisellä paletilla sain vähän kevyemmän, mutta juhlavan silmämeikin.
Paketissa on muuten kunnollinen peili mukana, josta plussaa. Myös pieni aplikaattori löytyy, mutta kannattaa kyllä tehdä silmämeikki ihan pitkävartisilla siveltimillä ja käyttää tuota lyhyttä vaan korjailuun.
Kirpeän raikkaat sitrustuoksut ovat olleet tähän asti lemppareitani. Tummempaa iltatuoksua mun onkin ollut vähän vaikeampi löytää. Monesti mulle käy jopa niin, että stockan läpi kulkiessa suihkautan jotain tuoksua kokeeksi ja vähän päästä huomaan, etten tykkää tuoksusta lainkaan. Jännä miten paljon tuoksut muuttuvat iholla. Tässä tuoksussa kuitenkin viihdyn hyvin vielä tuntienkin kuluttua.
Onnekseni Body shopin paketissa oli myös Black Musk-tuoksuja, joissa on päärynää, lakritsijuurta ja mustaa vaniljaa. 
Olen aiemminkin huomannut tykkääväni lakritsin tuoksusta hajuvesissä, mutta sitä ei kovinkaan monesta löydy. 

Tuoksut on pakattu pieniin mustiin pulloihin.Valikoimasta löytyy eau de toilette 60ml, parfume 50ml, ja perfume oil 20ml

Huomasin tuolla The body shopin sivuilla kivan tarjouksen, jossa saa yhden Black musk-tuoksun tilatessaan valita kaupanpäälle Colour crush nails-kynsilakan tai Colour crush lipstick-huulipunan, joista löytyy myös mun aiemminkin hehkuttama Peachy pink 200-sävy .
 Tarjouksesta ja black musk-tuoksuista voit lukea lisää TÄÄLTÄ

P.S. Olen Ehdolla Indiedays Blog Awardseissa kategoriassa kauneus.  :D  Jos pidät blogistani, olisin iloinen kannatuksestasi.  Äänestämällä osallistut myös palkintojen arvontaan.    Kiitos:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)