lauantai 14. marraskuuta 2015

Ideoita pikkujoulu-lookiin

Indiedaysin blogger´s inspiration dayssa oli tänä vuonna mukana myös Nelly.com-nettikauppa, joka on varmaan monelle tuttu. Kohta bloggaajat voivat lainata haluamiaan vaatteita Nellyltä, mutta siitä enemmän sitten, kun homma starttaa tässä kuussa. Tämän yhteistyön alkajaisiksi  tein kollaasin, jonka tuotteet ovat kaikki Nelly.comista ja koska oottekin varmaan huomanneet ;D , mä oon nyt innostunut värianalyyseistä, oon valikoinut tuotteet eri värivuodenaikoja huomioiden. Ellet tiedä, mikä vuodenaika olet, niin pääsääntöisesti kaikki kylmät värit sopii (niin vaatteiden kuin meikkienkin suhteen), kylmään ihonsävyyn ja lämpimät kellertävään.


Kasvojen varjostuksesta ja korostuksesta on tullut viimeisten vuosien aikana suositumpaa, kuin aiemmin. Eikä ihme, sillä saa kyllä hyvin nudeenkin meikkiin tehoa ja varsinkin valokuvissa kasvojen valo-ja varjoalueiden korostus saa ihmeitä aikaan.

Anastasia contour Kit on varmasti yksi suositumpia paletteja tähän tarkoitukseen. Yhdellä paletilla varjostat ja korostat poskipäät ja silmät!

Kesän ja talven ihonpohjasävyt on kylmiä, heille sopii paremmin vasemmanpuoleinen paletti; sävy light.

Syksyn ja kevään kellertävään ihoon sulautuu oikeanpuolimmainen paletti; sävy medium.

Tähän perustuva valinta toimii paremmin, kuin ihon tummuuden mukaan tehty.
1. Talven kannattaa suosia voimakkaita, kylmiä värejä. Paljettimekko sopii hienompiinkin juhliin. Löytyy täältä.

2. Kesän hentoon väritykseen ja viileään ihon pohjasävyyn sopii nude myös talvella!  Mekko täällä.3. Syksylle hyvä valinta on esimerkiksi ruskea.  Asuun saa lisää juhlavuutta asusteilla, mutta tälle mekolle olisi varmasti käyttöä myös juhlien jälkeen.  Poolokauluksinen mekko täällä.

4. Kevään lämpimään ihonsävyyn sopii hyvin puhtaat, kirkkaat ja lämpimät sävyt. Kulta on pikkujoulun valinta-kerrankin kun saa käyttää paljetteja! Mekko löytyy täältä.

Myös huulipunien valinnassa on hyvä ottaa huomioon ihonsävy.

Talvi:  Syvänpunainen: Joli rouge.
Kesä: Vaaleakanerva: Petal pink
Syksy: Lämpimän oranssi: Orange fizz
Kevät: Persikkainen: Papaija

 Huulipunat: Clarins.

2 kommenttia:

  1. Innoissani klikkasin heti katsomaan hopeasävyistä mekkoa, mutta tuotesivulla luki värinä musta... Upeita mekkoja muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, niinpä onkin! Toi hopea on varmaan sitten loppunut, kun ei antanut edes sitä vaihtoehtoa! Hö, taas tässä nähtiin, että mustia on kyllä tarjolla:D Hyvä, kun sanoit, pitääkin laittaa sen tilalle tähän postukseen, joku muu kesälle sopiva sävy:) Harmi kyllä, toi hopea oli munkin mielestä niin hieno!

      Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)