maanantai 2. marraskuuta 2015

Indiedays Blog AwardsKirjoitan tätä postausta junassa matkalla helsinkiin. Tai oikeestaan tää juna ei liiku mihinkään, kun on kuulemma teknisiä ongelmia... Onneks toi sama kuulutus ei tullut lentokoneessa:D  Mutta tosiaan, viikonloppuna oli Indiedaysin Blog Awards gaaala ja teemana näissä bileissä oli tällä kertaa haunted circus, juhlat kun olivat halloweeninä. Mun sirkus tyylinen asu löytyi omasta kaapista, sukkahousut kävin ostamassa. Munhan ei pitänyt laittaa näihin juhliin mustaa, mutta tämä halloween aihe muutti suunnitelmia. Päivällä järjestetyssä bloggers inspiration dayssa mulla ei ollut mitään mustaa ja pistin päälle niitä syksyn värejä. Bloggers daystä teen vielä myöhemmin oman postauksen.  Mun illan kohokohta oli 2.sija kauneus kategoriassa! Kaikki illan palkitut  täällä. Haluan tässä nyt samalla kiittää kaikkia mun blogia äänestäneitä. Palkintona saan näkyvyyttä Indiedays-sivustolla. Toivon, että tämän kauneus blogin löytäisi mahdollisimman moni ja että täältä irtoaisi vinkkejä ja inspiraatiota!  Kuvat: Riikka

18 kommenttia:

 1. Oli kyllä siistiä, kun pääsit noutamaan palkintosi!! :-) ONNEA VIELÄ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja kiitos myös seurasta sulle ja Jennille!!

   Poista
 2. Onnea Lilaaaa!!!! <3 Parasta! :**

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Eipä tuosta illasta paljoo muuta puuttunut, kuin sä:D Sulla tais olla kyllä mahtava loma...Espanja kieltämättä kelpais tännekin kyllä:)

   Poista
 3. Oi, ihanaa <3
  Paljon onnea voitosta! :)
  T:Noora

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä ihan mielettömän paljon kaunokainen ♥

  VastaaPoista
 5. Magee iltalook! Suuret onnittelut voitosta, olisi ollut kivaa olla iltabileissä, muttei jaksaminen vaan antanut periksi. Piti kysellä sulta leikkitreffeistä lauantaina mutta jäi siinä hulinassa, laitahan viestiä jos sopisi joku ilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Joo, ollaan yhteyksissä! Siellä riitti kyllä katseltavaa, paljon oli ihmiset panostanut asuihin:)

   Poista
 6. Voi vitsit paljon onnee sijotuksesta!♥

  VastaaPoista
 7. Upea asu ja iso onnittelu ansaitusta palkinnosta! :) <3

  VastaaPoista
 8. Jeeeee ihan supermegamahtavaa!!!! Onnea! Ja sen kerran kun en ollut paikalla niin tuttu palkitaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)