sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kuukausi ilman mustaa

 Tittididii: Mä oon pukeutunut kuukauden ajan ilman mustia vaatteita. Tai no, muutamana päivänä oon tainnut valita pari vaatetta kaapin "väärältä puolelta" , mutta pääsääntöisesti päällä on ollut ruskeaa, beigeä, vihreää ja luonnonvalkoista.

Tämä sheinsiden kamelitakki on ollut yksi tämän kuun käytetyimmistä..mutta niinhän takit aina. Siksi mä oonkin tosi tyytyväinen, ettei tullut valittua mustaa.
Juuri tämä takki on jo loppuunmyyty, mutta Sheinillä on monta samantyylistä takkia. Hinnat 30 ja 60€ välillä.
  Täällä kaikki Camelcoat-tyyppiset takit.

Mä  olen noudattanut värianalyysi kouluttajan neuvoa ja järjestellyt vaatekaappini niin, että toisella puolella on kaikki "väärät värit" . Mun tapauksessa se on tarkoittanut mustaa ja harmaata. Värillisissä vaatevalinnoissa oon osunut sattumalta oikeaan jo ennen analyysia.

Harmi vaan, että niitä värejä on tullut hankittua niin vähän.

 Mun uusin väri-ihastus on sinivihreä, kuten tuo huivi(näyttää kuvassa sinisemmältä, kuin livenä).  Se on helppo yhdistää moneen muuhun mulle sopivaan väriin ja se kivasti raikastaa lämpimiä yhdistelmiä.  Samoin sinivioletti.  Sitä väriä en vaan ole vielä onnistunut löytämään.

 Muutamia perusvaatteita jätin käyttöön, vaikka olisivatkin mustia. 
Tälläisiä ovat esimerkiksi kimono-tyyppinen paita, mustat nahka shortsit ja housut.

 Myös farkut on jäänyt mun käyttöön, vaikka ovatkin väärän sävyisen sininiä. Ihan sama; farkku on farkku. 
Pääosin alaosissakin oon käyttänyt ruskeita, vihreitä ja beigejä sävyjä.


Oikeesti, aika piristävää olla ilman mustia vaatteita ja yllättävän helppoa. Tulee myös yhdisteltyä vaateeita vähän erilailla, kuin aiemmin.  Suosittelen testaamaan!2 kommenttia:

 1. Hei tätä täytyykin kokeilla oikeasti itsekin, kuukausi ilman mustaa! Ihana idea!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ollenkaan niin paha, kun vois aluks kuvitella:) Ja asiaa auttaa, kun järkkää vaatekaapin vähän uudella tavalla. Mullekin oli kyllä varmasti eka kuukausi ikinä, kun en käyttänyt mustaa. Tosi hauskaa, jos innostut kokeileen kans:))

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)