torstai 26. marraskuuta 2015

Lämpimiä sävyjä myös huulille

Myös huulipunan sävyt voi valita ihonsävyn mukaan, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että keltapohjaiselle ihon pohjasävylle(syksy,kevät) sopii lämpimät sävyt ja viileälle, punapohjaiselle kylmät(kesä,talvi)
Myös keltapohjaisen ihon kasvat saattavat olla hyvinkin punertavat, joten kannattaa ennemminkin katsoa dekolteeta, josta pohjasävy on helpompi määrittää.
Tässä muutamia punia, joiden sävyt on napattu tuolta syksyn värikartasta.  Myös nudepunissa vivahde ratkaisee. Itse tykkään kulta/shampanjaan taittavista sävyistä. Myös persikkaan taittavat sävyt sopii paremmin, kuin vaaleanpunaiseen tai viileän beigen sävyiset roosat.

Zuii: Férn

Rimmel: 600 peachy beachy

RVB:1153

Zuii: Dahlia

Zuii: Buttercup

Luonnonkosmetiikan puolelta näitä lämpöisia sävyjä löytyy tosi hyvin ja erityisesti Zuii:n Sheer stick punat on mun mieleen niiden hyvän pysyvyyden levittyvyyden ansiosta.

Myös Zuiin uudesta Satin colour sarjasta näytti löytyvän herkullisia lämpimiä ja kylmiä sävyja. Näitä en ole vielä ehtinyt testailla, mutta siihen tulee mahdollisuus pian, koska Keidas by Lumo:n luonnonkosmetiikan ystävämyyntipäivä on 15.12, jolloin 14-19 jolloin kaikki luonnonkosmetiikasta kiinnostuneet ovat tervetulleita testaamaan minihemmotteluhoitoja (varaa aika Lumon Facebookissa) ja tutustumaan Zuiin ja muihin luonnonkosmetiikka merkkeihin.

Nyt mä alan valmistautumaan illan The body shop pikkujouluihin!!!  Jos satut olemaan Koskarin lähettyvillä tänään 16 ja 19 välillä, niin tule ihmeessä poikkeamaan:)  Voit ilmoittautua mukaan täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)