keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Nyöriletti

TUNIKA-UFF  TOPPI-ROMWE  HAME-SECON HAND  SUKKIKSET-CUBUS   KENGÄT- SKOPUNKTEN
Hellou kaikki te leteistä tykkäävät, nyt kantsii kokeilla kaikkia vanhojakin lemppari lettikampauksia pienellä uudella twistillä. Eli letin sijaan nyöritetty osio.
  En mä väitä, että nämä nyörit mitään ihan uusinta uutta on, mutta ainakaan ite en oo aiemmin paljoakaan nyöritellyt.

Tärkeintä tuon nyörin teossa on se, että toisenpään kiinnittää päätä vasten pinneillä, niin tuo "letti ei pyöri takaisin auki.  Mä tykkään kuitenkin vähän antaa sen löystyä, jolloin siitä tulee pehmeämmän ja rennomman näköinen. Näissä kuvissa mulla on Chloe´s hairin 40cm pidennykset ja niiden klipsikohtaa onkin tosi helppo kiinnittää pinni  ja saada siitä lisäpitoa kiinnityskohtaan. Onnistuu kyllä myös ilman pidennyksiä.  Joskus teen ihan pienen miniponnarin hiusten sisään, jonka tyveen kiinnitän sitten tuon latvan pinnillä. Silloinkin pinni pysyy hyvin paikallaan.
Tein pitkästä aikaa vähän värikkäämmän meikin, jossa sekaisin violettia ja turkoosia. Tämä sinivioletti on nimittäin yksi syksylle sopivista väreistä, miksei sitä sitten kannattaisi laittaa myös silmiin:)

Ostin tuon rintaneulan parilla eurolla kirpparilta mun halloween asun kaulukseen ja se pääsikin sitten heti uudelleen käyttöön tähän kampaukseen. Vintage-tyyliset hiuskorut on mun suosikkeja ja rintaleuloja on tosi paljon second hand-liikkeissä kaupan. Täytyykin hankkia niitä pari lisää...
Mä olen nyt koittanut vältellä mustaa ja korvannut sitä beigellä, ruskealla, vihreillä ja ruskeilla.  Tuota tunikaa oon käyttänyt tosi paljon, se löytyi muistaakseni vitosella uffilta.  Crop topista löytyi tähän vuodenaikaan sopiva versio Romwelta. Mietin luonnonvalkoisen ja tämän okran sävyisen välillä. Tämä kuitenkin tuo enemmän väriä mun toppivalikoimaan. Nahkahame oli kans muutaman euron löytö tampereilaisesta kaunotar ja kulkuri-second hand liikkeestä. Näyttää siltä, että tää uusi syksyn-väreihin perustuva tyyli uudistuu mukavan edullisesti:D

*Toppi saatu

Kuvat: Roosa Laurikainen

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis silmämeikki sulla tässä, mitä violetin sävyä käytit? :) Pitäisi itsekin uskaltautua kokeileen vähän värikkäämpiä meikkejä. Vastailetko muuten enään kysymyksiin tuolla kysy hiuksista-osiossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, noo tää oli itseasiassa joku ikivanha h&m luomiväripaletti(siis varmaan ainakin 5 vuotta sitten ostettu. Sekoitin violettia ja turkoosia väriä. Mäkään en yleensä laita, eikä mulla ookaan niin paljoa värejä, enemmän löytyy ruskeita ja beigejä. Mutta oli kyllä ihan piristävää vaihteeksi!! Joo, vastaan. Unohdan vaan käydä katsomaassa, onko sinne tullut kysymyksiä, niin välillä vastaukset viipyilee:)

      Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)