sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Anastasian kulmasabluunat ja pallovalot
Pääsin osallistumaan jouluiseen Elloksen ja Indiedaysin kampanjaan, jossa sain valita muutamia tuotteita Elloksen valikoimasta.

Oon jo pitkään haaveillut pallovaloista. Sellaisista, jotka sopivat joulun lisäksi ihan ympärivuotiseen käyttöön.
Näissä Elloksen pallovaloissa on mun mielestä sellainen kepeä, puutarhalyhtymäinen fiilis, vaikka ovatkin materialiltaan jämäkät.

Ripustin pallovalot peilin päälle, jolloin sain juuri sellaisen hollywood tyylisen, valaistun meikkauspäydän. Tuossa Elloksen peilissä on tosi kauniit yksityiskohdat ja se sopi vieläpä mitoiltaan täydellisti yhteen pallovalojen kanssa.Toinen asia, josta oon myöskin haaveillut on kulmakarva-sabluunat.

Anastasian beauty express kitistä löytyy 5 erilaista sabluunaa, joiden avulla saa muotoiltua juuri omiin kasvoihin sopivat kulmat tai vaikkapa vähän vaihtelua kulmien paksuuteen ja malliin.  Ihan parasta näissä sabluunoissa on se, että kulmista tulee keskenään symmetriset!
Se on nimittäin ollut mun oma kompastuskivi kulmien muotoilussa.

Mulle noista sabluunoista soveltui parhaiten medium-muotti.  Sillä saan hyvin samanlaiset kulmat, jotka oon aina tehnytkin, mutta nyt saan tosiaan molemmille puolille saman muodon tosi vaivattomasti.

Anastasia Beverly hills on tunnettu juuri kulmaväreistään ja kasvojen countour paleteista.  Tässä kulmakarva paletissa olevat sävyt vaikuttaa tosi toimivalta yhdistelmältä. Löytyy sopiva yhdistelmä vaaleaa ja tummempaa.
 Sabluunoita sisältäviä paletteja oli kaikkiaan 3 erilaista. Kaikki Elloksen Anastasia kulmatuotteet löytyy täältä: kulmavärit/ Anastasia .
Tämä mun valitsema setti oli niistä se tummin. (Ellos)


Ensin levitetään mukana tulevalla siveltimellä kulmageeli, jolloin väri tarttuu ja pysyy paremmin. Sitten valitaan mieleisin sabluuna ja väritetään. Laitan kulmakarvan etuosaan ensin vaaleampaa sävyä ja sitten vaihdan tummempaan.
Sabluunan poiston jälkeen vielä täydennetään kulman korkein kohta.  Tämän jälkeen kulmen alle levitetään vaalea, kevyesti hohtava luomiväri.


Piirsin vielä jokaisen noista sabluunoiden muodoista paperille, jolloin ne on hahmottaa.  Sapluunoista löytyy vaihtoehdot pienemmälle kulmaluulle, on paksumpaa ja slimmiä. Pitäisi siis löytyä jokaiselle osuva sabluuna käyttöön.  Tuo alimmainen muoto on se, joka itselle sopi parhaiten.

Tarkemmat tiedot Anastasian beauty express kitistä täälläValoköynnöksestä täällä  ja Peilistä täällä . (Ellos)

Onko jollain muullakin ollut hankala saada kulmista samanlaiset keskenään??  Niin ja eikös ookin ihana tuollainen valaistu meikkauspiste:))

6 kommenttia:

 1. Mistä tuo upea mekko on? Rakastuin! Kiitos myös peili+valovinkistä, lähtee sama setti tilaukseen kunhan saadaan muutettua uuteen asuntoon :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos:) Se on SheInsideltä! Tykkään siitä kans tosi paljon, mutta se on mulle niin lyhyt, että sitä voi käyttää vain kuvissa tai housujen kanssa... tässä postauksessa mekosta lisää kuvia Joo, tuli kyllä ihan uudenlainen fiilis mun kampauspoydälle tuosta peilistä ja valoista! Suosittelen kyllä:)

  VastaaPoista
 3. Tuollaiselle sabluunalle olisi kyllä käyttöä, ei tahdo millään olla symmetriset, täytyypäs käydä vilkaisemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, mulla ainakin on luonnostaan pikkasen erilaiset noi puoliskot, siksi ne tulee helposti meikattuakin vähän erilailla. Toisaalta varmaan ees kukaan huomaa eroja:D mut kyllä symmetriset näyttää kuitenkin hyviltä:)

   Poista
 4. Tuollaiset sabluunat pitää ehdottomasti hankkia! Käyttöä niille löytyisi. Upea tuo mekko! <3

  http://www.beautyboxblog.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli aika hauska testailla, mikä niistä sopii parhaiten. Medium oli tosiaan mulle paras, mutta myös high arch oli sellainen, jota vois koklailla kans joskus:) Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)