keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Itseruskettava aurinkopuuteri


Tämä postaus on hyvä jatko eiliselle korostus postaukselle, sillä tässä näytän, kuinka kasvojen varjostaminen onnistuu itseruskettavalla aurinkopuuterilla.

Tämä onkin hauska lisä itseruskettaviin tuotteisiin ja mun mielestä myöskin paras itseruskettava kasvoille, jota olen tähän mennessä kokeillut!

Tosin Vita Liberatan muutkin kasvojen itseruskettavat tuotteet on ollut mukavan kevyitä ja turvallisia käyttää, koska mitään ikäviä rajoja niillä on aika vaikea saada aikaiseksi.  Päiväkäytössä mulla oli viime vuonna Deep Silken touch face gel   ja nyt sain testiin Night Maskin, joka siis laitetaan kasvoille yövoiteen tapaan. Tuoksu on tuossa tuotteessa niin hyvä, ettei sen todellakaan arvaisi olevan itseruskettava tuote. 

Tästä asteittain itseruskettavasta mineraali aurinkopuuterista, eli Trystal mineral bronzerista, mulla on käytössä vaaleampi sävy, eli 01SUNKISSED, jonka sävy ei ole lainkaan liian oranssi , vaan luonnollinen lämmin ruskea.

Pakkauksessa tulee mukana ihanan silkkinen kabuki, jonka avulla tasainen levitys on helppoa. Tuotteen voi laittaa kosteusvoiteen tai meikkivoiteen päälle, joko kevyesti kaikkialle kasvoille tai  varjostaen, kuten itse tykkään tuotetta käyttää.
 Illalla,  kasvojen puhdistuksen jälkeen, kasvot ovat kevyesti sävyttyneet, ja koska tämä ruskettaa asteittain, saa useamman päivän peräkkäinen käyttö sävyn voimistumaan.
 

6 kommenttia:

 1. Mä olen kuullut tästä paljon positiivista, mutta en ole itse testannut. Nyt kyllä kiinnostuin vieläkin enemmän tuosta mainitsemastasi Night Maskista, joka ruskettaa! :D Täytyy ehdottomasti testata keväämmällä, kun itseruskettavat tulevat mulla enemmän ajankohtaisiksi. Talviaikaan mä olen "lumikki" ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sekin on kyllä hyvä tuote, kannattaa keväämmällä kokeilla.Oi että, Lumikki kuulostaa hyvältä!!:) musta tulee vaan kalpea;/

   Poista
 2. Vita Liberatan tuotteet on kyl ihania ja muuta itseruskettavaa ei ole tullu käytettyä enää vuoteen. Tästä en ollut kyllä kuulut aijemmin :)

  VastaaPoista
 3. Niin ja oli ihanaa tavata sut id pippaloissa. :) Olit niin ihanan luonnollinen ja rento <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä saa kyllä pitkäkestoisen sävyn, verrattuna moneen muuhun merkkiin. Tämä on uusimpia tuotteita tässä sarjassa. Enkä oo muilta merkeiltäkään vastaavaan törmännyt. Mä tykkään tästä tosi paljon!! Nythän mä vasta osasin yhdistää sut:) Juteltiin niistä kiharoista jne.:D Oli kyllä mukava tavata ja kiva jos sellanen fiilis tuli ja samoin sää:) Yritän muistaa aina olla oma itseni, vaikka noi on sellasia tilaisuuksia, joissa aina pikkasen jännittää.

   Poista
 4. Hei! Minkä merkkinen tuo sinun meikkivoide on tuossa kuvassa :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)