tiistai 8. joulukuuta 2015

Kneehight-polvipituiset saappaat


Noniin, tässä tulee todistusaineistoa sille, etten oo IHAN täysin höpsähtänyt värianalyysi koulutuksen myötä pelkkään syksy-ihmisen värimaailmaan:D .
 Vaikkakin mustan välttely on toiminutkin mun mielestä mun omaksi parhaaksi, tuntuu vähän turhalta ostella monia mustia paitoja tai housuja...kaikki näyttäis vähän päästä kuitenkin vaan samalta.

Valitsin Nellyn lahjakortilla itelleni tälläiset polvipituiset saappaat. Kyseessä ei siis ole overknee pituus, vaan tälläinen  hieman matalampi malli.  Koko on 39 ja nämä tuntuvat istuvan jalkaan just hyvin.  Ei kiristä, muttei myöskään lörpötä.
Pohja on platform, joka antaa pituutta, mutta jalan asento pysyy mukavalla tasolla, joten näitä käyttää mielellään ihan arkenakin.  

Tykkään käyttää mekkoja ja hameita myös talvella ja niiden pariksi tälläiset pidemmät saappaat on kyllä parhaat mahdolliset!

Hitsi, että mua harmitti, kun koitin etsiä teille linkkiä näihin kenkiin, näyttää nimittäin siltä , että loppu ovat. Nellyn kenkien kanssa saa kyllä olla olla super nopee.  NLY kengät ovat kuitenkin aika edullisia ja toimitus nopeaa.
Tässä nyt linkki kuitenkin viimeksi saapuneihin NLY kenkiin ,niistä löytyy overknee, kneehight- ja platform-malleja.

Näissä kuvissa mulla on kuitenkin High waist jegginsit, joka oli toinen valintani Nellyltä. Samasta mallista löytyi myös musta vaihtoehto, mutta valitsin nämä tummanvihreänä. Nämä housut istuvat joustavan matskun vuoksi hyvin ja ne uskaltaa tilata ihan omassa koossa.
Yleensä pelkään tilata housuja, koska sopivien housujen löytäminen on kaupastakin vaikeaa.
 Ja mä inhoon niiden sovittelua, varsinkin talviaikaan; hirvee hiki, sähköistynyt tukka ja joskus en oo meinannut saada housuja edes pois jalasta, kun oon kuvitellut olevani kokoa xs.


No tämä yläosa onkin sitten kyhäelmä muiden vaateistä, elikkäs Jaakon uus collage New yorkerista. Pöllin sen heti kuvauskäyttöön ja muutenkin kotona ollessani käytän mieluiten Jaakon paitoja. Voishan sitä itekkin joskus shopata jotain yhtä rentoo ja löysää..
Ja toi tekoturkki on Main vanha liivi. Käänsin sen kaksin kerroin ja kiinnitin hakasilla ja tadaa; kauluri tuli :D

Niin ja mulla on muuten näissä kuvissa uus tukka, huomatteko?? Haha, ette varmaan koska tämä on taas ihan sama, kuin edellisen vuoden..  Mä vaan tykkään tästä väristä, koska:
 A:se on helppo B: Se näyttää luonnolliselta ja C: joissakin valoissa se näyttää melkein blondilta ja joissakin taas aika tummalta.

Mä voisinkin jossain vaiheessa tehdä sellasen postauksen, jossa mä näytän mitä värejä mä siihen laitan. Vaikka onhan ne täällä tullut mainittua.  Mun oma tukka on sellanen perus 8-7 välistä-> maahtienharmaa sellainen.

Kuvat: Roosa Laurikainen

4 kommenttia:

 1. Sun tukka on täydellinen!!

  VastaaPoista
 2. Niin on, täydellisen värinen tukka! Mielellään kuulisin kyllä mitä värejä siinä on ja kuinka laitettu. Ja miten tuollaista ylläpidetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:))Joo, mä laitan jonhonkin yhteyteen tässä lähiaikoina.

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)