tiistai 1. joulukuuta 2015

Vaalenna meikkivoiteesi sopivaksi

Nyt on juuri se aika kun auringon vaikutukset alkaa katoamaan kasvoilta ja meikkivoide alkaa näyttämään hieman liian tummalta ja tunkkaiselta.

The Body Shopin Lightening shade adjusting drops on tosi näppärä tuote, jolla voi vaalentaa meikkivoiteen sävyä juuri sen verran, kuin on tarpeen.  Myös tummentava versio löytyy.

Tykkään kovasti käyttää tuotetta kasvojen korostuksiin. Eli lisään meikkivoiteeseen muutaman pisaran lisää vaaleutta ja levitän poskipäille, nenänvarteen, kulmakasvojen yläpuolelle ja leukaan. Tämän jälkeen on sitten vuorossa varjostukset, joihin mulla on myöskin yksi aivan uudenlainen tuote käytössä. Tämän tuotteen esittely on vuorossa huomenna, joten tällä videollakin näette vasta tämän Lightening shade adjusting dropsin käytön.

Tuote löytyy siis The body shopista 16,90€


11 kommenttia:

 1. vautsi! en oo ennen tiennytkää tommosesta, täytyy seuraavalla meikkishoppailu kerralla ettii käsiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin ihan uusi tuote, tulikohan muistaakseni viime kuussa myyntiin:) Suosittelen kyllä, on aika monikäyttöinen ja hyvänä puolena myös se ettei muuta meikkivoiteen sävyä, ainoastaan vaalentaa:)

   Poista
 2. Voi ei! Ostin juuri anastasian contouring paletin tarkoituksena harjoitella korostuksia ja varjostuksia, ja sitten sä laitat näin helpon näköisen kikan tänne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Noo, sekin paletti on varmasti oikein hyvä. Mäkin oon harkinnut sen tilaamista. Tällä voi tehdä ensin pohjan ja sitten vielä puuterimaisilla tuotteilla korostaa vaikutelmaa:)

   Poista
 3. Vau, kiitos tästä! Täytyypä kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Oo! Tämäkin pääsee ostoslistalle. :D Sulta saa kyllä tosi hyviä vinkkejä ja saat korostamisen näyttää tosi helpolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Se oikeasti onkin. Ajattelee sen homman niin, että jos valo tulisi yläviistosta, niin mihin kaikkialle se tulisi. Itse tykkään vielä laittaa leauan ympäristön vähän vaaleammalla myöskin, koska siitä on tullut iän myötä vähän tummempi. Hohtavat korostustuotteet sopii parhaiten poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaaren yläpuolelle:)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tämä on varmasti näppärä tuote, kun aina meinaa olla vaikeaa löytää tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu:) Oon kans monesti törmännyt keskusteluihin netissä, joissa etitään tarrpeeksi vaaleaa meikkivoidetta..niitä ei tunnu liikaa olevan..

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)