tiistai 22. joulukuuta 2015

Vintage faux fur & näin värjään hiukseni


Mä lupailin tuossa vähän aika sitten kertoa, miten värjään omia hiuksia. Mullahan oli ekaks suunnitelmana kasvattaa oma väri esiin ja laittaa sille pohjalle vaaleita raitoja. ((Tässä postauksessa kooste siitä projekstista).

Huomasin kuitenkin, etten tykännytkään omasta väristä, koska se oli hieman liian vaalea ja tuhkainen. Haluan kuitenkin pysytellä tosi lähellä sitä, ettei tyvikasvu erotu selkeästi. Olen nyt sitten viime keväästä saakka värjännyt tyvikasvun KC color Luximan 6-8.35 ja silloin tällöin laittanut myös latvaan saman merkin sävyn 8-10.75 ja sen päälle uutta raitaa.
Kaupan väreistä ei ole tähän saakka löytynyt tuota tyviväriä vastaavaa, mutta L'oréalilta on tulossa helmikuussa uutuussävy, joka voisi olla aika lähelle.  Uusista sävyistä on tulossa värjäystutorial-postausta kun ne ilmestyvät kauppoihin.

 Tällä videolla kuvasin miten laitan itselleni  raidat, se on mun mielestä helpoin tapa raidoittaa ja lopputulos on kevyesti raidoitetun näköinen.   (video on siis julkaistu jo viime talvena, mutta laitan sen nyt tähän yhteyteen vielä uudestaan.)
Useimmiten laitan raitoja vaan sivuille, joskus mieheni laittaa niitä myös taakse.


TEKOTURKIS-FIDA  MEKKO-ROMWE   SUKKIKSET-CUBUS   KENGÄT-NELLY

Tämä tekoturkis on viimeviikkoinen löytö Fida lähetystorilta. Maksoi 18€ ja on Orlon&Dynel merkkinen. 
Jäljitykseni perusteella jostain 60-luvulta.  Tykkään tosi paljon kaikesta vintage-henkisestä ja tässä erityisesti tuosta vihreän ja valkoisen yhdistelmästä.  Ja vaikka mun mies tätä lampaaksi kutsuukin, niin kyseessä kuitenkin tekoturkis.
Kyynärpäistä avoin poolomekko on Romwelta saatu.

Tehtiin Main kanssa tälläiset kuvaus-vaihtarit:D   Tässä siis myös Main uutta asua:

KORVIS - H&M
TEKOTURKIS- H&M    PAITA-H&M   HOUSUT-LINDEX   KENGÄT-SKOPUNKTEN

Main joululahjatoiveetkin oli vaatteita. Kiva, että pehmeet paketit on taas in. Niitä mä tykkäänkin eniten ostaa.  Tälläisiä ohjeita sain: "Musta-valkoista,  saa olla vähän glitterii, muttei paljoo".    tälläsiä vaatteita löytyi  parhaiten Kappahlista, josta ostinkin kerralla kaikki tämän vuoden lahjat.

 Mai sai muuten isänkin luokse pari pehmeetä pakettia jo tässä pari päivää ennen joulua.  Gerbiileitä nimittäin. Ne on nyt nimetty kuulemma Miisaksi ja Veronicaksi, vloggaajien mukaan:D

                 Hyvää Joulua kaikille lukijoille!! Postaukset jatkuu taas välipäivinä.

8 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kaunniit hiukset, kivan luonnollisen näköiset :) Video oli hyvä, vaikka onkin viime vuodelta :) Ihanaa joulua sinne ! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos:) Joo, välillä hiukset tuntuu hiukan tylsistä,mutta on ollut niin helpot etten oo ees oikeestaan harkinnut värin vaihtoa:) Samoin sulle<3

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin eilen jotain googlatessani ja täytyy sanoa, että hienon löydön teinkin! Blogisi meni heittämällä suosikkiblogieni joukkoon. Kaunis ja fiksu nainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että tykkäät! Uusia blogeja on kyllä aina kiva löytää luettavaksi. Toivottavasti tykkäät tulevistakin postauksista:)

   Poista
 4. Hei! Voiko kaupan vaalennusväriin sekoittaa hoito ainetta? Haluaisin vain hieman vaaleammat hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mun tietääkseni. Ite hoidan homman niin, että laitan jauhetta vähemmän hapetteeseen, silloin kun haluan kevyemmin vaalentavan seoksen:)

   Poista
 5. En tarkoittanut jauhetta vaan esim. Swartzkophin hiusväri sävyssä 9.1. Voiko siihenkin sekottaa hoitoainetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa:) se ei ole kauhean vaalentava varmaan muutenkaan kun on 9. tummuinen. En kyllä osaa neuvoa tässä. Kampaamossa kun pysty valitsemaan aina hapetteen voimakkuuden. Mutta eiköhän siihen voi. Mutta en kyllä tiedä. :/

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)