keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Hiusmuoti 2016/ 3 x hairdo

Lyhyempi hiuksiset usein kadehtii pitkähiuksisten kampausmahdollisuuksia. Mutta ainakin mun on pakko myöntää, että oma hiustenlaitto on pitkälti ihan kiharrusta, jos sitäkään.


Kokosin tähän muutaman vinkin, minkälaisia kampauksia sitä vois tänä vuonna vääntää:

Useimmat näistä kampauksista on sellaisia, jotka on nopeita ja helppoja toteuttaa. Kampauksien alle kannattaa laittaa jotain pitoa ja rakennetta antavaa, kuten suolasuihketta tai kuivashampoota. Jälkimmäinen vaihtoehto sopii paremmin todella pitkille/pidennetyille hiuksille. Mullakin on näissä kuvissa klipsit.Chloes.fi

Samalla esittelen muutamia uusimpia vaatteita, jotka on osittain yhteistyönä saatuja ja merkitty *. Olen alkanut muuten tilaamaan vaatteet M-kokoisina, jolloin ne on olleet sopivia, vaikka suomesta ostankin yleensä kokoa S.


Tämän ensimmäisen kampauksen juju on taaksepäin kammattu etuosa, sivujakauksella.

Trenssi Täällä SHEINSIDE*
Laukku VAGABOND
Nyöripaita täällä ROMWE*

Tämä kampaus oli helppo jatkaa tuosta sivukauksesta ja taaksepäin kammatusta päälliosasta.
Ensin tein letin tuohon päälle, jonka jälkeen nyöritin sivuille osiot, jotka yhdistetään ponnarille takana. Letti tynnetään mukaan viimeisenä.

Trenssi GINA TRICOT
shortsipuku täällä SHEINSIDE*

Jätin letin myös tähän viimeisimpään kampaukseen, vaikka se toimisi hyvin myös ilman.
 Eli tässä kampauksessa alimmaisen hiukset jätetään pois ja muista hiuksista tehdään "lenksuponnari. Sen jälkeen tuo auki jäänyt tukka kieputetaan  ponnarin tyveen ja kiinnitetään parilla pinnillä.
Mekko täällä SHEINSIDE*

Tykkään itse aika paljon tälläisistä kampauksista, jotka voi tehdä toistensa päälle.  Pesun jälkeen on kiva pitää hiukset auki. Seuraavaa päivää voi piristää osittain kiinnitetyllä kampauksella ja kolmantena päivänä tukka ponnarille.  Joskus nää letit nimittäin höystyy yön aikana vielä paremman näköiseksi.  :D

5 kommenttia:

 1. Entäs lyhyet hiukset? Kiinnostaisi,mitä uutta.

  VastaaPoista
 2. Moi:) Luiks jo edellisen postauksen? Se oli lyhyt hiuksisille:) En tiä oliko kauheesti mitään uutta...sais vaihtuu nää trendit vähän nopeempaa:D Ainaski pulsarit ja niska on nykyään siistit ja sirot ja päällä sitten vähän rouheempaa!

  VastaaPoista
 3. Se on kumma kun kattoo esimerkiksi näitä kuvia ja ajattelee että vau, onpa kivan näkösiä kampauksia ja melko helpon näkösiä tehäki... Mutta sit kun rupee ite vääntään itelle niin voi taivas XD Ja kun tarpeeksi monta kertaa yrittää ja ei vaan onnistu niin päätän että äh, antaa olla, mennään samalla vanhalla tyylillä; tukka hulumuten (tai sit vaan ponnarille):D :D

  VastaaPoista
 4. Hei, joo..mä tavallaan tiiä mitä tarkotat. Mäköän en yhtään osaa tehdä vaikkapa ranskalaista lettiä..kalanruodotkaan oikein onnistu. Onnistumisen kannalta tosi tärkeetä on kuivashampoon tai hiuspuuterin käyttö. Monesti myös pieni tupeeraus. Myös tummempi väri hiusten tyvessä näyttää hyvältä kampauksissa..esim. biozellin sävyttävä tyvispray(ellei halua värjätä:)) Mutta kyl mäkin monesti ite katon kampauksiani sillee, et ei tää näytä hyvältä, ja otan pois. Päädyn kans siihen ihan avoimeen malliin:D. Joskus on kuitenkin kiva laittaa jotain vähän perusponnarista poikkeavaa. Hmm...en mä oikein osaa muuta sanoo. Näistäkin voi tehdä monenlaisia versioita. Tai noista ylempien pikku kuvien kampauksista. Mutta, kiitos tästä kommentiista Merja-Maria, mä voisin jossain kohtaa tehdä jotain postausta, joka liittyy noihin pohjustus tuotteisiin:))

  VastaaPoista
 5. Menikö pitkään ROMWEn toimitus?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)