maanantai 25. tammikuuta 2016

Lyhyet hiukset 2016

Vähän on venähtänyt nämä 2016 vuoden hiustrendi postaukset.  Yleensä nämä on tullut postailtua jo joulun välipäivinä.
Noo, on tässä nyt tätä vuotta vielä reilut 11 kuukautta jäljellä.

 Tässä siis inspistä lyhyisiin hiusmalleihin ja väreihin:

1. Lyhyet polkat, otsiksella tai ilman.  Volyymia latvoissa!


2. Todella lyhyt malli on helppo monessakin mielessä. Leikkaus saa olla rouhea, viimeistely pehmeä.


3. Pastellivärit & huolettoman näköiset leikkaukset.


4. Pidempi polkka, jossa suosituin väri raidoitettu.
 Laineikas viimeistely on iso osa tätä lookkia, joka onnistuu helposti vaikkapa Ghd Creative curls wandilla, josta postaus TÄÄLLÄ.


Lyhyiden hiusten muotoiluun ja viimeistelyyn toimivia tuotteita löytyy esimerkiksi KC professionalin four reasons/Black edition uutuuksista:
1.Maui Beach Spray:  Suolasuihke, joka antaa rakennetta, rouheutta ja kevyttä kiiltoa. Toimii myös ilman föönausta.
2.Fiber Mousse: Runsautta ja voluumia kuitujen avulla.  Föönauksen alle.
3.Foamy Blow Booster:  Tukea ja kohotusta tyveen. Föönauksen alle.
4.Invisible dry shampoo:  Raikkautta, rakennetta ja ilmavuutta.  Pehmeään viimeistelyyn.

8 kommenttia:

 1. Pitää kokeilla noita tuotteita koska oon viime aikoina ollu ihan pulassa millä saan nää kutrit kuriin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä kaikki antaa volyymia aika tehokkaasti, en sit tiiä, tarviitko miten paljon sitä??:)) mutta ainakin tuo Maui beach spray korostaa kiharaa ja antaa rakennetta, eli koklaisin sitä sun hiuksiin akana:)

   Poista
  2. Volyymii ei välttämättä joo tarvii :D mut sehän kuulostaa sit hyvältä! Ilmeisesti jonku sortin suolasuihke?

   Poista
 2. Hei, Lila! :) Mulla olis yks kysymys, joka ei nyt varsinaisesti liity postaukseen. Kyseessä siis oma hiusto, jota vaalennettu mustasta vaaleaan viime keväästä lähtien, kampaajalla ja harkiten myös itsenäisesti. Hiukset on aikalailla just niin vaaleat kuin vaalea voi olla (lue:valkohapsi :D), mutta jonnin verran löytyy vielä hintsusti hailakan kellertävää kohtaa. Eilettäin poimin näitä kohtia ja värinpoistoa niihin suositeltu aika. Mitään isompaa muutosta ei tapahtunut. Kuinka paljon lopputulokseen vaikuttaa se, että aine pääsee kuivahtamaan kesken vaikutusajan? Näin kävi ja mietin, olisiko ihan jees laittaa suortuvia folion sisään tuota kuivahtamista ehkäisemään? :) Olispa kiva, jos vastaisit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä kohtaa sitä kellertävää on tällä hetkellä? Vai onko ihan siellä täällä:)

   Poista
  2. Pituuksissa ja joulukuun alkupuolella kampaajan toimesta vaalennetussa tyvessä, eli vähän siellä täällä paikoittain. (oma sävy "maantie") Taittovermeet on mallia Fudgen hopeashampoo, Goldwellin 10P ja Color Glossin Helmenvaalea. Oon vaan niin pikkutarkka luonteeltani, et mieluusti luopusin noista kellertävistä kohdista kokonaan. :D Hiusta on lyhennetty ahkeraan tuosta viime kevään vaalennuksen aloituksesta ja on nyt mallia pikkusen venähtänyt polkka. :)

   Poista
  3. Riippuu tosiaan pohjan tummuudesta ja myös paksuudesta ja punapigmentin määrästä jne. Onko hiuksia mahdollista saada (turvallisesti:D) ihan valkoisen vaaleaksi. Yleensä n. 6 ja siitä tummempien vaalennuksesta jää kellertävä, ainakin ennen hyvää taittoa. Ja taitollakaan ei vaalene, vaan väristä tulee puhdas ja keltaisuus lähtee. Raidoituksella vaalennuksen ylläpito saattaa olla tällöin parempi vaihtoehto:) Ja parempi tietysti päänahalle myös!

   Poista
  4. Kiitos, tästä oli jo apua. :) Taidan noihin pituuksiin antaa sitten vaan kampaajan saksia tasasin väliajoin, jotta tukka pysyy matkassa ja "turvarajoja" ei kovin rankalla kädellä ylitettäisi.:D Epäilemättä se on tuo entinen tumma väri, joka vielä kummittelee hentoisena kellerryksenä. Taitolla saa kyllä jo paljon aikaiseksi ja yleisilme on vaalea, joten pitänee opetella pois siitä pikkutarkasta syynäyksestä. :D Raidoitusta voisin pitää kyllä ihan varteenottavana vaihtoehtona tyveen, jahka se on taas joskus ajankohtaista. :)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)