perjantai 1. tammikuuta 2016

Paras kiharrin: ghd curve creative curl wand


Jos tykkäät prinsessakiharoista, niin silloin tämä sauvakiharrin ei ehkä oo niiden tekemiseen paras väline. Jos taas rakastat rentoja löysiä laineita on GHD:n creative curl niiden tekemiseen ihan huippu hyvä työkalu.
Tällä saan tehtyä aika samanmoista kiharaa, kuin muotoiluraudalla.  Oon kuitenkin huomannut, että monille raudalla kihartiminen on syystä tai toisesta vaikeaa. Mutta näillä sauvoilla suurin osa saa hiuksiinsa kiharat.

Tämän GHD:n plussat on ehdottomasti:

-Ihan täydellinen koko. Kiharan koko on sopivan suurta, mutta sen verran pientä että kiharat pysyy. (tyvi 28mm-kärki 23mm).
-Ovaalin mallinen muoto, joka tekee kiharasta lainemaista.
- Ihan vain hitusen kapeneva kärki.
-Säilyttää lämpötilan tasaisena 185'c lämpötilassa.
-Lämpenee nopeasti ja menee itsestästään pois päältä 30min kuluessa.

LOVE IT <3

Olen saanut tämän GHD Curve creative curl wandin   ELEVEN.fi -nettikaupasta.Toimitus oli nopeaa ja paketti tuli parissa päivässä lähimpään Siwaan. Myös postikulut ovat ilmaiset yli 50€ tilauksille.
 
JAKKU täällä: SHEINSIDE *saatu


Tällä videolla näette, miten noi kiharat tällä vehkeellä syntyy + pari vinkkiä, jos muillakin toisen puolen kihartaminen on hankalaa:


 

4 kommenttia:

  1. hei:) värjäsin hiukset noin pari viikkoo sitte ruskeeks ja ahlusini vähän vaaleemmanruskeiks sävyn? onnistuuks semmonen ?:) kiitti jos autat♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Väri ei vaalenna toista väriä, mutta värit kyllä kuluvat n. asteen verran ihan shampoo pesuissa. Jos kulumalla ei vaalenne riittävästi, tarvitaan vaalennusta, eli vaalennusjauhetta tai jonkinlaista värinpoistoa. Jos haluat vaan pari astetta vaaleamman ruskean, niin ihan kevyt vaalennus riittää (lyhyt vaikutusaika ja mieto vaalennusaine, jonka saat laittamalla vähemä jauhetta hapetteen joukkoon, n. puolet paketissa olevasta jauheesta). tai vaikkpa kevyesti vaalennetut raidat kirkastaa yleisvaikutelmaa:)

      Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)