sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Sähköiset hiukset?


Sähköiset hiukset on tuttu ongelma talvisin ja varsinkin pakkaspäivinä. Sähköisyyttä pahentaa hiusten kuivuus. Usein hiuksille suositellaan hiusöljyjä, hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, käsvirasvaa ja ionisoivalla föönillä kuivausta ja niin edelleen.

Nästäkin on varmasti apua, mutta omasta mielestäni tehokkain keino päästä eroon hiusten sähköisyydestä on sulfaatittomilla shampoilla pesu.   Sulfaatit (Sodium laurenth sulfate) saavat shampoon vaahtoamaan hyvin, mutta kuivattaa hiuksia ja päänahkaa.  Tällöin hiuksista tulee kuivat ja kevyet ja ne leijailevat sähköisinä ilmassa.  Tilannetta pahentaa tiheäpiikkiset harjat.

Huomasin shampoon vaikutuksen, kun pesin hiukset muutama päivä sitten edullisella kampaamoshampoolla.  Kyllä oli sähköinen tukka sen jälkeen. Seuraavalla pesulla taas sulfaatiton luonnonkosmetiikka shampoo käytössä, eikä ongelmaa sähköisyydestä

Alkuviikosta lisää juttua shampoista ja hoitoaineista, kun esittelen viime vuoden parhaat.

Kivaa sunnuntaita! 2 kommenttia:

  1. Olen muuten huomannut ihan saman! Mulla on ollut jonkin aikaa käytössä sulfaatiton palashampoo, eikä sähköisyydesta ole paljoa tarvinnut tänä talvena kärsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä!! Kiva kuulla, että sulla sama kikemus:) Yks päivä kyllä kiertelin vaatekauppoja ja kokeilin montaa vaatetta pään yli, niin sillon vähän sähköisty..mutta muutoin ei.

      Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)