tiistai 2. helmikuuta 2016

Meikkisivellinsetit, säilytys & puhdistus


Olen huomannut meikinopastuksia tehdessäni, että monelta puuttuu hyvät siveltimet.  Vaikka meikit olisivatkin kunnossa.
Tietysti joskus harvoin myös toisinpäin.
Hyvät siveltimet ovat avain onnistuneeseen meikkiin.  Joskus olen kokeillut tehdä meikattavien välineillä opastusta,  vaikka ammattitaitoakin löytyy, on harottavilla ja vääränkokoisilla siveltimillä todella vaikeaa saada hyvää jälkeä.

HUONO VS: HYVÄ

Mutta joo, tiedän, meikkien ostelu on paljon hauskempaa, kuin siveltimien ja huoltovälineiden:D..

Tässä postauksessa siis vinkkejä juurikin niihin hankintoihin. Olen saanut osan tuotteista eleven.fi nettikaupasta ja linkkaamani tuotteet löytyvät heidän vaikoimasta.  Juuri nyt  (5.2.2016 saakka)  kaikki meikkitarvikkeet ja siveltimet ovat -20%

Hyvillä siveltimeillä en nyt tarkoita automaattisesti kalliita välineitä. Olen pitkään käyttänyt Ecotoolsin siveltimiä, joista löytyy sivellinsettejä ja niitä voi ostaa myös yksittäin.
Tämä Ecotuulsin kuusiosainen setti-> eleven.fi/Ecotools bamboo 6 piece brush set sisältää hyvät perusvälineet. 24,80Ja tässä setissä-> eleven.fi hyviä täydentäviä siveltimiä tuohon ensimmäiseen settiin. 32,20€


Näitä Bdelliumin siveltimiä haluaisin seuraavaksi päästä testailemaan, tämä Green bambu foundation brush-Setti maksaa 39,60€ ja niitä käytetään meikkipohjan levitykseen.
Nämä kaikki tosiaan melko edullisia settejä.

Tässä esimerkkinä myös arvokkaampi Sivellinsetti Sigmalta, 446,30€ , huh
Sitten asia, joka on ainakin omasta mielestäni tosi tylsää hommaa eli siveltimien pesu.  Itse tietenkin pesen siveltimet aina meikki-keikkojen jälkeen ja muuten n. kerran viikossa. Marseille saippua pitää harjakset ja liimaukset hyvänä. Omani hankin  alle  4 eurolla ruohonjuuresta.

Nyt on myyntiin tullut pesu mattoja ja kintaita.


Pesujen välissä siveltimet on hyvä kuivapuhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen siihen tarkoitetulla antibakteerisilla suihkutettavilla tuotteilla
Nopean puhdistuksen luomivärisiveltimelle mahdollistaa tälläinen puhdistussieni.  Tällöin voi lemppari sivellintä kayttää peräkkäin tummien ja vaaleiden sävyjen kanssa. Sain eleveniltä tälläisen ranteeseen kiinnitettävän color switch probandin. Valikoimasta löytyy myös pöydälle asetettava color switch.

Siveltimien säilytykseen ja kuljettamiseen:
Sigman brush cup holder.  Aiemmin olen käyttänyt taskullista sivellinkoteloa, mutta tälläinen kuppi ratkaisu toimii mulla vieläkin paremmin.  Käytetyt siveltimet laitan pystyyn toiseen puolikkaaseen. Siveltimen määrällä ja koolla ei myöskään ole niin väliä, tämän tyylisessä säilytyksessä.   Mun tärkeimmät siveltimet mahtui kuppiin juuri sopivasti.

Taskullisen kotelon hyvä puolena on se oikean sivellin löytyy helposti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)