sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Omissa väreissä & BY PIA'S


 Tämä H&M :n paita on mun mielestä hyvä esimerkki värien vaikutuksesta. Tälläinen vähän outo, sinapin vihertävä väri  löytyykin syksyn värikartasta. Värianalyysin jälkeen mun on ollut tavallaan helpompi tehdä vähän erikoisempiakin värivalintoja vaatteiden suhteen. Nyt tietää mitä sävyjä etsiä ja sitten varmistaa valinta vielä omalla silmällä.  Tässä paidassa mulle tulee sellainen kotoisa, hehkuva olo.
 Eli toisin sanoen, yksi mun uusi lempiväri on vauvan kakan sävy:D

Harvemmin nykyään ostelen vaatteita. Tosin Sheinsideltä ja Romwelta tulee kerran kuussa muutama tilaamani vaate yhteistyön merkeissä.
Olen tullut siihen tulokseen, että käyn niin vähän missään, että uusia vaatteita ei tarvita sen enempää.
Tähän paitaan kiinnitin huomion liikkeen ohi kävellessä ja jo kokeilleissa nappasin ekan sovituskoppi selfien instaan.

Vaikka itse tästä paidasta tosi paljon tykkäänkin, luulen että tämä on juuri sellainen, joita löytyy sitten myöhemmin alerekeistä.  Väri ja kuvio ei ehkä ole jokaisen mieleen. Tai en mä tiiä...voi ollakin.

 Nämä ihanat puuhelmi tasselit, kaulassa ja ranteessa on saatu BYPIAS verkkokaupasta.  Korujen väreistä  löytyy luonnonvalkoisen lisäksi toffee, harmaa, musta, kaakao ja roosa vaihtoehto.  Samoja sävyjä myös BYPIASin sisustus puolella ja boheemin pellavaisissa vaatevalikoimissa.
Mulle merkki oli tuttu Kalastajan vaimo -blogin kautta.  Norjassa asuvan Johannan kotia ja tyyliä olenkin ihaillut monta vuotta.

Huomenna lähden pälkäneelle toteuttaaman uusia ystävänpävän makeovereita, jee!!!

3 kommenttia:

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)