lauantai 27. helmikuuta 2016

Uusi banneri & Ideoita hääkoristeluun

Vähän uutta ulkoasua.  Tein tuollaisen aika tyttömäisen ja keväisen bannerin, johon kuvasin kukkia.  Kävin valkkaamassa muutaman leikkokukan sitä varten ja kiinnitin ne naruun. Näin jälkeenpäin tajusin, että ei olisi pitänyt valita valkoista kukkaa, koska jouduin aika paljon valaisemaan kuvaa, jotta se (ainakin lähes) hukkuu taustaan.  Mutta ihan tyytyväisenä täällä kuitenkin.
Noi kukat muuten kesti  pätkäistynäkin reilun vuorokauden. Varsinkin neilikat näytti yllättävän hyviltä päivänkin jälkeen.

Näitä kukkia kuvaillessa tuli mieleeni vinkata naruun ripustettujen kukkien käytöstä hääkoristeena.  

Kukista voi myös tehdä "kuvausseinän", jonka pohjana toimii kanaverkko.
Ehkä kuitenkin niin, että sen täyttää vihreillä lehdillä ja lisäilee kukkia sinne tänne, muuten voisi tulla aika kalliiksi. 

Lupiineja löytyy keskikesällä vähän joka paikasta ja nekin näyttää ylösalaisin kiinnitettynä tosi juhlavalta. No toi jälkimmäinen kuva on aika mahtipontinen :D  Ellei halua laittaa ketään koko yöksi hommiin, niin ehkä vähän vähempikin riittää..


Nämä roikkuvat kukkapullot on ollut aika paljon esillä viimeaikoina. Tätä ideaa voisi hääkoristelun käyttää vaikka ihan muuten vaan, omalla terassilla tai partsilla.
Tähän loppuun vielä linkki viimevuotiseen Hääkampaus postaukseen , johon valitsin aika vintage-henkisiä kampauksia ja ne ovat edelleen tosi in.  Joten uusi postaus tästä aiheesta on tulossa vasta ensi keväänä.

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana banneri! <3 Just tuon tyyppisen bannerin mäkin voisin haluta omaan blogiini! Tykkään myös kaikista kukkasista; neilikoista, ruusuista jne :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti!Aattelin että jotain kukkajuttuja valkoisella pohjalla olis kiva. Ekana oli mielessä harsokukat tai muut vastaavat pienet, mutta päädyin sitten tähän narujuttuun. Neilikoissa on kyllä se hyvä puoli ruusuihin ja tulppaaneihin verrattuna, että kestää paaaljon pidempään maljakossa. Kauniita kaikki:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)