sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivän makeover


Hain edellisen vuoden tapaan Päästä varpaisiin-facebookissa Ystävänpäivän makeoveriin muutosta kaipaavia ystävyksiä ja tänä vuonna valitsin mukaan Jonnan ja hänen ystävänsä Ilonan.

29-vuotiaalla Jonnalla on kaksi tytärtä, joista nuorempi  on vasta puolivuotias. Refluksin vuoksi yöunet ovat jääneet vähäisiksi ja Jonna kertoo lähes mustaksi värjätyn tyvikasvun korostoavan kasvojen kalpeutta ja mustia silmänalusia.  Varmaan monelle tuttu juttu:).

24-vuotias Ilona on Jonnan miehen sisko ja myöskin nuorimman lapsen kummitäti ja Jonna kiitteli hakemuksessa Ilonan apua ja tukea lastenhoidossa.

Makeover päivän aamuna tytöt olivat mua vastassa Jonnan kotona ja meikittä, kuten kuten asiaan kuuluu:

Ilonan hiuksissa oli maantienharmaata tyvikasvua pari-kolme senttiä ja pituuksissa raitoja ja punertava pohjaväri.
Silmät ovat kirkkaan siniset ja  mielstäni lämmin sävy antaa hehkua kasvoille, joten valitsin mukaani lämpöisiä sävyjä L'orealin Excellence sarjasta.
Ilonan kasvojen muotoon sopisi hyvin otsatukka, jota ehdotinkin leikkauksen osalta.
Muutaman minuutin harkinnan jälkeen Ilona suostui ehdotukseen.  Huomasin kyllä, että aluksi tämä uudistus vähän jännitti.


-Aloitin värjäyksen levittämällä 5.32 hiusten tyveen, tuon maantienharmaan osuuden pituudelle. -Latvaan sekoitin kaksi sävyä keskenään: 7.43 & 9.0   Halusin kevyen vaalean kuparin, jotta hiukset eivät juurikaan tummene, mutta saavat kuparista sävyä.


Tässä Jonnan hiukset värjäyksen ja leikkauksen jälkeen:Jonnan tyvi oli värjätty edellisen kerran 3.0 joka vaikutti jo lähes mustalta. Latvassa oli vanha liukuvärjäys.
Tavoitteena oli tosiaan saada vähän tuota tyven ja latvan kontrastia pienemmäksi ja tyven yleisilmettä vaaleammaksi.
Latvaan halusin palauttaa myös ruskeaa väriä.
Jonna kertoi menevänsä naimisiin ensi kesänä, joten pidettiin hiukset pitkinä.


 - Värjäyksen aloitin tyvikasvusta, jonne laitoin 4.0
- pituuksiin levitin vuorotellen L'oréal excellence 5.0 ja Préférence GLAM LIGHTS-raitaväriä. (jota kannattaa olla kaksi pakettia pitkille hiuksille).
-Molemmat kerrokset lähtevät tyviväristä saumattomasti.

Jonnan hiuksiin saatiin sitä vaaleutta tuotua ylemmäs hiuksiin.

 Tummasta kun vaalentaa , syntyy aina lämpöä, jota Jonna on nyt vaalennuksen jälkeen taittanut KC:n Color mask vanilla - sävyttävällä hoitoaineella ja hyvältä näyttää (Jonna laittoi äsken kuvaa).
   Kuvissa kuitenkin väri vielä pelkän vaalennuksen jäljiltä.  ja jos ei kuparista vivahdetta pelkää, toimii väri myös ihan tälläisenään.

Huomasin vasta jälkeenpäin, että unohdin ottaa kuvia hetkestä kun Jonnan mies tuli kotiin ja näki Jonnan ja siskonsa makeoverit.  Kehui kovasti molempien lookkeja!  Kiitos kun tytöt , kun lähditte mukaan niin avoimin mielin ja toivottavasti uusista tyyleistä on iloa pitkään.

Tänään, ystävänpäivänä Citymarketeissa nämä L'oréal Excellence hiusvärit OTA 2 maksa 1!!!  


Kiitos L'oréalille yhteistyöstä. 

8 kommenttia:

 1. Vautsi mikä muutos! Vitsi kun osaisi itse päätellä itselle sopivan hiusvärin. Aina tuntuu menevän pieleen, kävi sitten kampaajalla tai värjäsi kotona. Nyt aloitin oman värin kasvattamisen, niin pääsen siitäkin pulmasta. :D Onko sulla muuten vinkkejä miten tunnistaa ihonsa kelta/punapohjaisuus? Tuntuu, että meikkivoiteet näyttävät aina väärän sävyisiltä käytti sitten puna- tai keltapohjaisia :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin ja sekin vielä, ettei väriä voi vaihtaa laidasta laitaan ihan hetkessä tai ainakaan tummasta vaaleaan.Olispa kiva, jos jossain voisi testailla erilaisia peruukkeja:) Kaupassa on hyvä vetää käsivarren sisäpuolelle viivat meikkivoidetta , joissa vaikkapa 3-4 harkinnassa olevaa sävyä ja sitten kannattaa odottaa n.5minuuttia. Jotkut nimittäin tummenevat iholla aika paljonkin. On tärkeää, että myös tummuus on oikea. Se joka on muuttunut täysin näkymättömäksi, on sulle oikea sävy ja tummuus:)

   Poista
 2. Vau!! Ihan superupeat naiset ja miten mahtava muutos! Oot, Lila, ihan älyttömän taitava ja sulla on hyvä silmä tällasiin muutoksiin! *sydänsilmäemoji*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, upeet naiset sain taas tähän mukaan! Makeover-tyyppiset jutut on kyllä ihan lemppareita. Kiva miettiä ja toteuttaa kokonaisuuksias johon kuuluu hiukset ja meikki. Ja nimenomaan niin, että ne on suunniteltu sopiviksi kasvojen muotoon ja omaan väritykseen :)

   Poista
 3. Ihan mielettömän hienot makeoverit oot tehny! Sun postaukset on myös sisällöllisesti tosi kattavia, niitä on kiva lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oltiin myös tyytyväisiä:) Ja ompa kiva kuulla tälläistä palautetta! Tuli tarpeeseen:D Kivempi tehdä postauksia, kun kuulee, että niitä jaksaa tulla tänne katsomaan ja lukemaan:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)