tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kevään meikkejä Isadoralta


BOHEMIAN, NUDE ROSE, VINTAGE PINK, BARE'N BEAUTIFUL

Isadoran kausituotteet on mun mielestä aina ollut tosi himoittavan sävyisiä.  Myös tänä keväänä! RIVIERA spring 2016 collectionin TWIST UP MATT LIPS-Satin soft feel sarjan punissa on tosi ajankohtaiset sävyt.
 Huulten luonnollista sävyä korostaa 51 BOHEMIAN & 49 BARE 'N BEAUTIFUL

Ruusuisen vivahteen saa sävyllä 69 NUDE ROSE ja rohkeamman pinkin sävyllä 70 VINTAGE PINK.

Toisin kuin monet mattapunat, nämä levittyvät huulille helposti ja saavat huulet näyttämään tasaisilta. Nimensä mukaisesti; Satin soft feel. Oma lempparisävy on Bohemian, joka on rusehtavaan taittuva luonnollinen sävy. Hieman ysäri, muodin mukaisesti.

Myös Vintage pink on voimakkaasta pigmentistään huolimatta melko luonnollinen, vadelmaan taittava pinkki.  Todellinen statement-puna. Ilman pelkoa siitä, että homma menee överiksi. 

Riviera kokoelmaan kuuluu myös kaksi luomiväri palettia;  06 NUDE SAND & 05  NUDE ROSE


Tässä Nude sand paletista löytyy kaikki mun suosikkisävyt.  Violettiin taittuva ruskea on todella pigmettinen ja sillä saa tehtyä myös ylä- ja alarajaukset ripsien tyveen, jos käytössä on kapea, viistopäinen sivellin.
 Silloin lopputulos on tumma, mutta paljon pehmeämpi, kuin kynällä tai eyelinerillä tehtynä.

Nude rose -palettiin kuuluu kahvipavun ruskea luomiväri, joka soveltuu myös rajauksiiin ja smoky eye-tyyppiseen meikkiin.
Heleä pinkki sävy sopii erityisesti vaalea ihoisille ja niille joilla ihon pohjaväri on sinipohjainen.


Molemmat paletit on olleet mulla tosi aktiivisessa käytössä. Harmikseni Nude sandin tummin sävy hajosi meikkipussiin.   Mattaluomivärit ovat jotenkin koostumukseltaan niin kuivia, että niin käy usein niitä kuljetellessa.
 Siitäkin huolimatta, näihin molempiin paleteihin olisin toivonut 2 mattaista ja kaksi helmiästä sävyä.

Litteäpäisella TWIN TIP EYELINER- rajaustussilla saa ohuempaa tai vahvempaa jälkeä.  Tykkään tussimaisista rajauskynistä, mutta niiden huono puoli on kuivahtaminen. Varsinkin jos pohjalla on luomiväriä.
 Isadoran vedenkestävä GLOSSY eyliner ( tämän näköinen purkki ) on yksi pitkäaikaisista suosikeista.

Hoitava& kosteuttava vaalea kiilto.

Keväisen pastelliset kynsilakat jättävät huurteisen mattapinnan.  Lemppareitani on valkoiset kynsilakat, joten se on mulla ollut näistäkin käytetyin.  Kesällä sitten tuota vaaleanpunaista:)

Tässä siis putilot päällisin puolin ja tulevissa tutorialeissa ainakin osa tuotteista on mukana.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)