tiistai 15. maaliskuuta 2016

Nuorentava meikki // video

Aamulehden sivuilta löytyy mun vinkit nuorentavaan meikkiin.  Mallina oli aamulehden nelikymppinen toimittaja, jolle tein videolla meikin alusta loppuun.

Nämä vinkit sopivat kaikille ikään katsomatta, mutta toimivat erityisesti +35 meikissä.
Heti tähän alkuun kannattaa siis käydä katsomassa video ja ohjeet meikin tekemiseen TÄÄLTÄ (Aamulehti).

ja postauksesta näet tuotteet, joilla meikin tein.


- Meikkipohjaan käytin Maybellinen dream wonder nude -meikkivoidetta, joka on koostumukseltaan erittäin ohut ja helposti levittyvä.  Silmäluomen alueelle laitoin Mica beautyn eye primeriä, joka tasoittaa pohjan sävyä ja saa luomivärin kiinnittymään luomelle paremmin.


Kulmiin käytin Anastasian puuterimaisia kulmavärejä, joka on helppo laittaa viistopäisellä siveltimellä.  Samalla siveltimellä laitan myös luomivärirajauksen silmän alapuolelle.  Kapealla, mutta jämäkällä siveltimellä on helppo päästä aivan ripsien tyveen.    Slanted brush löytyy The body shopista.


Silmämeikin tein myös The body shopin tuotteilla.  Valkoinen matte kajal tarttuu hyvin luomen sisäpintaan ja raikastaa katsetta.
Luomissa tykkään käyttää pronssia ja liilan taittuvia ruskeita sävyjä.


Kasvojen korostukset ja varjostukset tein Rimmelin paletilla, josta olikin esittely muutama postaus taaksepäin. The body shopin shade adjusting dropsia lisäsin meikkivoiteen joukkoon mm. leuan alueelle, jossa iho painuu iän myötä kasaan ja näyttää helposti vähän tummemmalta, kuin kasvojen kimmoisilla aluella.


Huulen amorinkaaren yläpuolelle lisäsin hieman vaaleutta Rimmelin paletin vaalealla highlight-sävyllä. Tämän jälkeen kevyt rajaus Max factorin huultenrajuskynällä 06 Mauve.  Sävy on hyvin luonnollinen ja hieman omaa huulta tummempi.  Lemppari huultenrauskynä!  Alahuulen keskikohdasta voi rajata myös vähän yli, jolloin huulet näyttää pulleammilta.
Huulipunalla ( Mary Kay , Naturally chic)väritetään huulet ja päälle voi lisätä vaaleampaa kiiltoa.

P.S  Muista yhdistää rajaus ja huulipuna niin hyvin ettei rajausta enää erota.  Tuolla videolla nimittäin tuli tehtyä se vaihe vähän turhankin nopeasti ja alapuolen rajaus jäi vähän liikaakin näkyviin.

Kirsikka näki itsensä vasta kun meikki oli kokonaan valmis ja yllättyi positiivisesti:) 

Kiitos aamulehti ja  Studio face.

6 kommenttia:

 1. Vau! Tässä oli paljon hyviä vinkkejä nuoremmallekin. Oot sä kyllä pro! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä! Aamulehdestä jo juttua luinkin, mutta tuo video on hyvä! Kyllä mun nyt on pakko päästä käymään siellä Body Shopissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kyllä, aamulehden jutusta löytyy tosiaan nuo ohjeet meikin tekemiseen ja täällä ihan vaan tarkemmat tiedot käytetyistä tuotteista:) The body shopin meikit on olleet mun mieleen ja valikoima päivittyy koko ajan. Sieltä kannattaa ainakin hankkia tuo monikäyttöinen sivellin! Sen kanssa onnistuu monenkin eri merkin kulma-ja luomivärien laitto.

   Poista
 3. Olet kyllä todella taitava niin meikkaaja kuin kampaaja. Harmi kun olet vanhempainvapaalla, saisit yhden asiakkaan lisää minusta. Toivottavasti laitat jotain vinkkiä, kun palaat töihin. Aurinkoista kevättä :)
  SusannaP

  VastaaPoista
 4. Kiitos!! Juu, tulee kyllä isosti vinkkiä jos sillee käy ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)