maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pitkä farkkupaita & leveät lahkeetNyt on aika 70-luvun tyylistä asua päällä.
Nämä farkut on siltä edelliseltä leveiden lahkeiden kaudelta. olisko ollut 2010, kun olivat viimeksi muodissa??
Viime kesäksi jo kaivelin nämä ja yhdet toiset leveälahkeiset kaapista, mutta eipä tullut kertaakaan käytettyä. Koska parisen kiloa on tullut lisää since 2010 ja näissä kun on aika matala vyötärö, niin jenkkakahvat on taas ongelma.  Mä en ees itseasiassa muistanut niiden olemassaoloa, kun korkeampi vyötäröiset housut on ollut niin paljon käytössä viime vuosina.

No, onneksi tälläinen pidemmän mallinen, löysähkö paita piilotti ongelmakohdan aika kivasti. 

Farkkupaita on saatu ROMWElta ja tilasin sen M-koossa. 
Toivoin että tätä olisi voinut pitää ihan mekkona overknees-sukkien tai kenkien kanssa, mutta ei tämä ollutkaan ihan niin pitkä.   Mutta selkeästi kuitenkin pidempi, kuin mun pari muuta farkkupaitaa. 

Tässä ei myöskään ole sitä halkioo tai pyristyksiä sivuhelmassa, jotka monesti farkkupaidoista löytyy.  Mä tykkään ilman.

Nyt kun katon näitä kuvia, niin mietinpä vaan, että miksi en silittänyt tätä ennen kuvia. Toisaalta, mä en oikein  muutenkaan silittele mitään, vaikka se olis varmasti ihan fiksua..


Kenkien valinta on kans aika vaikeeta näiden leveiden lahkeiden kanssa. Jotkut puukenkä-tyyppiset sandaalit ehkä joo, mutta mites talvella...Päädyin sitten näihin umpinaisiin mokkajäjitelmä korkkareihin.

Leveät lahkeet on mun mielestä kuitenkin parhaat kesällä, ihan joidenkin läpsyjen ja t-paidan kanssa. Ja ellei nää jenkkikset sitä ennen poistu, niin sitten löysän t-paidan.

Kävin muuten viime viikolla liittymässä Easyfitille, kun GoGollakaan ei oo tullut pariin kuukauteen käytyä.  Mutta, joo eihän se pelkkä salikortti sitä työtä tee:D  Mitenköhän sitä sais taas virrat päälle ja ittensä hommiin.  

Niin ja vähän hiusasiaa vielä. Jotkut on ehkä huomanneetkin, että mun tukka on pidempi. Mulla on nyt testissä Chloe's hairin teippipidennys.  Eli samasta paikasta, josta nuo mun käyttämät klipsitkin ovat. Nyt vaan tosiaan ihan aamusta iltaan pidemmät hiukset päässä.
Teipit on samaa sävyä  (p8/24) , kuin nuo klipsit. Lisäksi joukossa pari vaaleampaa osioo.

Mutta niistä lisää vielä myöhemmin.

Kuvissa näkyvä kampaus on tullut laitettua useammankin kerran, eli  toispuoleinen availtu letti, jonka oon kiinnittänyt parilla pinnillä mutkittelmaan tuohon hiusten pintaan.
 Nopee ja helppo , that's the way i like it...aha aha    hahahaa:D  

 Kivaa viikkoo teille!


3 kommenttia:

  1. Kerrohan sitten mitä pidit teipeistä. Olen kasvattanut hiuksia aivan lyhyistä nyt reilu 3 vuotta ja pituutta alkaa olla 30 senttiä, vähän kaipaisin vielä pidempiä ja haaveilen taas pidennyksistä. Teipit mulla oli pari vuotta sitten että pääsin pahimman kasvatusvaiheen ohi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)