maanantai 25. huhtikuuta 2016

Ecaille hiukset vaalealle pohjalle

Tällä kertaa tein värjäys-tutorialin, jota voi hyödyntää hyvin silloin, kun hiusten latvat ovat esimerkiksi raidoituksen myötä vaalentuneet täysin tai haluat yksiväriseen vaaleaan hieman luonnolisempaa vivahdetta.
Usein tätä vaikutelmaa lähdetään toteuttamaan ruskeilla raidoilla, mutta silloin lopputuloksesta tulee helposti likaisen näköinen.  Tämä värjäys on tehty samalla tekniikalla, kuten esimerkiksi Roosalle tekämäni tummien hiusten Ecaille. Postaukseen pääset TÄSTÄ linkistä.

Mian värjäykseen käytin Garnierin Olia sarjaa, joka on hellävarainen hiuksille ja
tuoksuukin hyvältä.

Tässä muutama lähtökohta kuva:


Tyveen levitin sävyn 6.0

Tämä jälkeen laitoin toiseen kippoon uutuus sävyn 7.9 ja toiseen 9.0


Sitten vain vuorotellen kumpaakin sävyä kerroksittain.   Viereen kannattaa varata talouspaperia, koska kerrosten välissä on hyvä pyyhkäistä värjäyshanskat. 
Itse aloitin päälimmäisestä kerroksesta ja siihen laitoin  vaaleamman kerroksen (9.0)  Laitan osion taaksepäin lepäämään ja otan seuraavan kerroksen käsittelyyn.  Kerrosten paksuus voi olla 1 sentista 4 senttiin.  -> paksuille hiuksille paksummat kerrokset ja ohuemmille kapeammat.


Sävynä tuo uusi 7.9 oli pronssi, kuten pitikin. Ei tehnyt vaaleata pohjaa vihertävän harmaaksi, eikä myöskään liian lämpimäksi.  Tummuudelta se kuitenkin oli ehkä n. asteen verran vaaleampi, kuin odotin.  Mutta toi hiuksiin kyllä kivasti luonnollista vivahdetta.

Kiitokset Mialle värimallin hommista ja L'oréalille yhteistyöstä!


Niin ja hei, Mä pääsin mukaan Piz Buinin ja Indiedaysin kampanjaan, jossa olen mallina Biz Buinin uusissa mainoskuvissa. 
Kuvat toteutetaan modernisoimalla vanhoja Piz Buinin mainoskuvia , joita on otettu vuosikymmenten  varrella.

Käy valkkaamassa suosikkisi retrohenkisistä kuvista, joka sun mielestä sopisi mulle parhaiten ja äänestämällä olet mukana 30 Piz Buinin tuotepaketin arvonnassa! (arvonta voimassa ajalla 20.4-22.5.2016)
 Samalla voit halutessasi antaa äänesi myös muille mukana oleville bloggaajalle:)
 Äänestämään pääset TÄSTÄ linkistä.

 Jännä kuulla, mikä kuva sai eniten ääniä!! Saan sitten valita kolmesta eniten ääniä saadusta kuvasta mieleisimmän.

4 kommenttia:

 1. Tämä on kaunis ja todella luonnollisen näköinen lopputulos :) Lähetin sinulle sähköpostiin kysymyksen koskien omia hiuksiani. Haluaisin jotain samanlaista kokeilla.. Mutta puuttuu nyt rohkeus valita juuri ne oikeat värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo, mä oon nyt noissa sähköpostiin saapuneissa kysymyksissä valitettavasti aika pahasti jäljessä. Mutta oon merkannut kaikki tähdellä ja vastailen niihin taas urakalla heti , kun mulla on sellainen sopivasti aika miettiä niihin vastauksia. Mutta kiitos kysymyksestä, palaan asiaan!

   Poista
 2. Hei, kiitos tuhannesti tästä postauksesta! Rohkenin kokeilemaan tätä tekniikkaa ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen :)

  VastaaPoista
 3. Hei, uskaltaako näillä samoilla väreillä värjätä reilusti vaalennettua, blondia tukkaa, jossa pohjavärinä tummanvaalea? Muutenkin kiinnostaisi blogipostaus vaalennetun hiuksen tummentamisesta, sillä mistään ei oikein löydy kotivärjäyskikkoja tähän. Oma kokemukseni on, että vaaleasta tummempaan siirryttäessä lopputulos on aina liian tumma, vihertävän harmaa sekamelska.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)