lauantai 9. huhtikuuta 2016

NYX meikit on täällä

Edullinen meikkisarja NYX on nyt saatavilla Sokoksilta ympäri suomen.
 Kävin tutustumassa sarjaan torstai-illan lanseeraus tilaisuudessa tampereen sokoksella.

Meille kerrottiin, että NYX meikkisarjan vahvuudet on mm.laajassa valikoimassa, joka sisältää suomenkin myyntipisteissä 700 tuotetta, sävyvaihtoehdot mukaanlukien.    Useimmat meikkisarjat koostuvat n. 200-300 tuotteesta, joten jos sulla on joku tietty sävy mielessä, esimerkiksi luomi-tai huulivärien suhteen,  on todennäköistä että tästä sarjasta se löytyy.

Meikkien lisäksi NYX merkiltä löytyy hyvä valikoima  siveltimiä.

  Ihan kaikkiin tuotteisiin ei ollut vielä perjantaina testereitä, joten luomivärien pigmentit pitää testailla myöhemmin. Haluan muutenkin tutustua tähän sarjaan vielä ihan ajan kanssa.Muutaman tuotteen nappasin samantein ostoskoriini;

NYX Pore Fillel, joka tasoittaa ihohuokosia. Tuotteen voi laittaa meikin alle tai taputella ohuesti ongelmakohtiin meikin päälle. Testasin molempia ja tällä sai todellakin sileämmän näköisen ihon. Tuote on myös yksi kymmenestä myydyimmästä tuotteesta NYXillä.

NYX HD concealereita; Sävy CW 04, beige. Eittäin peittävä nestemäiseksi peitevoiteeksi.
Sävy CW 11, joka on liila sävyltään, sopii hyvin käytettäväksi vaikkapa yhdessä kellertävän peitevoiteen kanssa, jolloin sen sävystä taittuu liika keltaisuus.  Häivytti myös nenänpielien punaisuuden, vaikka siihen tarkoitukseen vielä parempi olisi vihreän sävyinen peitevoide. Sekin löytyy valikoimasta ja sen ajattelin hankkia seuraavaksi.

Goodiebagistä löytyi:

NYX Huulipunasivellin

NYX Matte finish, meikin viimeistelysuihke, joka jättää mattapinnan.  En tykkää käyttää puuteria, joten tälläinen  viimeistely on mun mieleen.

NYX Soft matte lip cream, sävy Copenhagen. Upea, tumma samettimen puna.


Tuote, joka tulee varmasti olemaan yksi myydymmistä on highlingh & countouring paletti. Hintaa tuotteella on vain hieman alta 25€.

Erityisen kiinnostavilta vaikuttivat myös sarjan meikinpohjustajat ja salamavaloissa toimivat HD photogenic-tuotteet.
Huippua, että saatiin NYX suomeenkiin myyntiin. Meikkejä on kiva päästä testaamaan itse ennen ostoa ja sävyt on parempi nähdä livenä.  Jos Sokokselle on kuitenkin matkaa, meikkejä voi tilata myös esimerkiksi Eleven.fi stä.


4 kommenttia:

 1. Pore filler kuulostaa tuotteelta, joka voisi auttaa piilottamaan mun suuret huokoset. Mahtavaa, että NYXiä saa Sokokselta, ei tarvitse enää netistä tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on hyvä tuote:) Muutkin primerit vaikuttivat käteen testattuna kokeilemisen arvoisilta. Niinpä, sävyis on niin vaikea saada riittävän hyvää kuvaa nettisivuilta.

   Poista
 2. Aikas herkun värinen toi tumma huulipuna :)

  Mutta voi voi mun pankkitiliäni, tulee taas köyhtymään niin paljon... :D

  VastaaPoista
 3. Joo, se on just kivan luumu, ilman violettia, mikä tuon tyyppisissä sävyissä usein on mukana. Haha, joo silloin sitä vasta innostuukin osteleen kun on edulliset hinnat...:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)