maanantai 18. huhtikuuta 2016

Teippipidennysten kiinnitys

Chloe's hairin valikoima kasvoi ja  klipsipidennysten lisäksi saatavilla on nyt myös teipitsinetit ja hiusnauhat. Pidennyshiusta voi siis tilata kotiinkuljetettuna netistä ja hinnatkin on mun mielestä kohdillaan.
 Chloesin klipsipidenyksistä onkin tullut kirjoittua useamman kerran.  Ne on nimittäin mun mielestä ihan super hyvät laadultaan ja kätevä käyttää.

Nyt pääsin kokeilemaan myös teippipidennyksiä. 
  Tosin mulla on ollut teipit käytössä monta kertaa vuosia sitten.  Oikein kiinnitettyinä ne eivät ole olleet haitaksi mun omille hiuksille.  Niistä oli myös iso apu hiustenkasvatus vaiheessa.
Muutama vuosi sitten pitkä polkka ei todellakaan ollut muodissa  ja tuntui, että sen vaiheen kasvatus kesti todella pitkään.
Pidennysten käytön aikana  hiukset kasvoivat ihan huomaamatta polkasta puolipitkiksi. Myös otsahiusten kasvatus oli helpompaa, kun hiuksissa oli enemmän runsautta ja pituutta, jolloin huomio kiinnittyi muualle, kuin poskipäiden alapuolella kasvavaan ylipitkään otsikseen.


Teippipidennyksen sävyksi valitsin  #p8/24 , saman sävyn joka mulla on myös klipseissä. Vaikka tämä sävy on raidallinen, halusin muutaman selkeästi vaalean osion mukaan.  Tähän tarkoitukseen tilasin vielä yhden paketin sävyä #24/60


Mitä hiustenpidennyksiä tilatessa ja kiinnittäessä pitäisi huomioida?

-Hiusten määrä.  
 Oikea määrä hiusta riippuu siitä, miten paksut omat hiukset ovat.  Ohuisiin hiuksiin riittää pienempi määrä , kuin taas paksumpi hiuslaatu voi vaatia jopa pari pakettia enemmän hiusta.

Chloesin hiukset myydään 25 gramman paketeissa, jotka sisältää 10 kpl valmiiksi teipattua osiota. 
Itse tilasin 5 pakettia hiusta, joista jäi muutama osio ylimääräiseksi. En ehkä olisi kuitenkaan ihan neljällä paketilla pärjännyt.
Eli suosittelen 5 paketin tilausta. Ohuempiin hiuksiin saattaisi riittää 4 ja vastaavasti todella paksuun ja varsinkin lyhempään sellaiseen voi olla tarvetta 6 paketille.

 Yksi paketti aitoa 50cm teippihiusta maksaa Chloes'illa 40,99€ ja toimitus on ilmainen. 
-Jaottelu. 
 Hiusten takaosa, eli korvien takapuolelle jäävään osioon tarvitaan luonnollisestikin nemmän hiusta, kuin sivuille.
Ryhmittele hiukset ensin.  Itselleni kiinnitettiin  n. 3 pakettia hiuksia  takasaan ja yhdet paketilliset sivuille.
Aloita niskasta ja etene ylöspäin. Muista jättää tarpeeksi omaa hiusta päälle teipittä, jotta teipit eivät tule niin helposti näkyviin, vaikka hiukset eivät olisi ihan puhtaat.

Pidennysosioiden väliin jää n. sentti väliä (riippuen omien hiusten paksuudesta jne.)

-Raidat.
 Jos haluat tehdä pidennyksiin raitoja vaaleammalla sävyllä, laita vaaleampi osio alapuolelle, jonka vastakappaleeksi kiinnitetään omien hiusten sävyä vastaava osio. Tällöin raidoituksesta tulee luonnollisen näköinen.

-Sivut. 
Älä aloita ihan korvan päältä, vaan pari senttia korvan yläpuolelta. Sivuihin riittää yleensä pari-kolme kerrosta. Huomioi tässäkin jättää riittävästi hiuksia myös pidennysosioiden yläpuolelle, jotta ne eivät tule näkyviin hiusten välistä.

-Ja lopuksi vielä se tärkein, eli teipin väliin jäävän hiusosion paksuus. 
 Hiuksia tulisi olla riittävästi, että ne jaksavat kannatella  melko painavan pidennyksen. Jos välissä on liian pieni määrä hiusta, pidennykset saattavat irrottaa niitä kannattelevan hiusosion juurineen!
  Kuitenkin sen verran vähän, että teipit ottavat vielä kiinni myös toisiinsa.
 Jos omat hiukset ovat kovin ohuet ja/tai kasvavat harvaan, tällöin en suosittele teippipidennystä.  

Varmasti paras vaihtoehto pidennysten laittoon on kampaajalla, joka on koulutettu pidennysten kiinnittämiseen.  Tällöin voitte myös yhdessä miettiä pidennysten sävyt ja verrata näytetupsuja nykyiseen hiusväriin.

Jos joku nyt kuitenkin intoutuu pidennykset laittamaan vaikkapa kaverin kanssa, niin Chloe'sillekin voi laittaa kuvan nykyisestä hiusväristä ja sieltä neuvotaan värivalinnan kanssa. Tarkemmat tiedot Chloe'sin nettisivuilta.


Teippipidennyksiä pitää huoltaa n. 6-8 viikon välein, mikä tarkoittaa niiden poistamista ja uudelleen teippaamista,  jonka jälkeen pidennykset kiinnitetään uudelleen hiusten tyveen.   Chloe'sin valikoimaan ei näytä tällä hetkellä kuuluvan teipinpoistoaine tai myöskään teippi, koska nämä pidennykset toimitetaan valmiiksi teipattuina. 
 Olisi kiva, jos näitäkin olisi pian saatavilla!


4 kommenttia:

 1. Moikka! Mitä pidennystä sitten suosittelet, jos hiukset ovat todella ohuet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Silloin Swift in on ainakin tosi hyvä!!! :)

   Poista
  2. niin se ei vaurioita, totta, mutta ei ole kyllä luonnollisen näköinen ohuessa tukassa ;/

   Poista
  3. Mun mielestä Swift in on näyttää luonnollisimmalta juuri ohuissa hiuksissa:) Ainakin näin muistaisin, kun niitä kampaamossa testailtiin eri päihin:) Varsinkin jos vertaa muihin pidennystekniikoihin.

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)