torstai 19. toukokuuta 2016

Millaiset silmälasit/aurinkolasit sopivat sinulle

Kuvat: Julian Schröpel & Sanni Riihimäki

Tämän kevään Blogger's inspiration dayssa oli mukana Instrumentarium.  Esillä oli tämän vuoden mallistoja aurinko-ja silmälaseista.
Trendikkäitä vaihtoehtoja oli tarjolla vaikka miten paljon.
Paikanpäällä käyneet saivat myös mahdollisuuden tehdä yhteistyö postauksen Instrumentariumin kanssa, jossa tarkoitus esitellä uusimpia kehystrendejä.


Itseäni kiinnostaa erityisesti se, miten laseilla voi korostaa parhaalla tavalla omia kasvoja.

Ennen kuin mennään kasvojen muotoon, muita lasien valintaan vaikuttavia asioita on tietysti värit ja kuosit.

-Jos ihosi on lämpimänsävyinen ja hiuksesi lämpimän vaaleat tai ruskeat. Valitse silmälaseihin ruskeat, kultaiset, pronssit tai värilliset kehykset. Väreistä parhaimpia ovat lämpimät sävyt.
Aurinkolaseissa toimii hyvin ruskea, punertava tai peilipinta, joka taittaa kultaan.
 1.FENDI    2.GUCCI    3.RAY BAN   4.RAY BAN
-Jos ihosi on kylmänsävyinen ja hiukset tummat/viileän vaaleat. Sopivimmat kehykset ovat mustat, nudet, metalliset,hopeat tai värilliset.
Aurinkolaseihin mustaa, luumua, hopeaan taittavaa peilipintaa tai viileän värillisiä pokia.
1.BVLGARI   2.FLEYE   3.CARRERA   4.GUESSValinnassa voi ottaa huomioon myös oman värityksesi (kulmat, hiukset,ripset, ihon tummuus). Sopivin sävy kehyksiin vastaa  tummuusasteeltaan oman värityksesi voimakkuutta.Huomio myös kasvojen leveys ja koko.  Jos kasvosi ovat sirot, valitse kapeampi malli ja leveät kasvot vaativat leveyttä myös kehyksiin.


Kuva: http://accessorizeblog.com

 -Pitkänmalliset kasvot ~ Kokeile kehyksiä, joiden sangat lähtevät sivun puolesta välistä.:-Neliön malliset kasvot ~ Kokeile kehyksiä, joiden ulkoreuna on kohotettu.-Sydämenmalliset kasvot~ Kokeile pilottimallia tai pyöreitä kehyksiä.


-

Pyöreät kasvot~ Kokeile graafisia kehyksiä-
Ovaalit kasvot:  Kokeile  ylälinjaltaan  suorat ja voimakkaat, myös pilotti malli kannattaa testata.

Yllä olevat silmälasit ovat Instrumentariumin uutta  Fuzion step in to my world -mallistoa.Joista ei väriä ja asennetta puutu.
  Ja molemmat aurinkolasit Solariksen oma merkki.
Solaris on aurinkolasien erikoisliike, joita löytyy useasta kaupungista ympäri suomen.  Myös Instrumentarimeista löytyy silmälasien lisäksi myös laaja valikoima aurinkolaseja, vahvuuksilla tai ilman.Täältä löydät tämän kevät/kesän aurinkolasitrendit
Ja täällä tämän hetken muodikkaimmat silmälasit ///Instrumentarium & Solaris 2016


Jos uudet lasit tai arskat on hankinta listalla, niin sanomalla Instrumentarium-ostoksen yhteydessä etukoodin: FUZION , saat -25% alennusta kaikista silmä-ja aurinkolaseista.


5 kommenttia:

 1. Hei jee lukulasit on just hankinnassa ja voisin hyödyntää ton tarjouksen! Mihin asti se on voimassa? :)

  xo Erika
  http://www.lily.fi/blogit/nude

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi:) Olipa hyvä kun kysyit! Kysyin ja se on voimassa 30.6 saakka. Eli ihan kivasti on aikaa löytää mieleiset :)

   Poista
 2. Onpas nämä värijutut vaikeita. Onko mielestäsi aina niin, että kellertäväpohjaiselle eli lämpimänsävyiselle iholle sopivat lämpöiset värit? Itse olen kellertäväihoinen ja ruskeasilmäinen ja eräs tyylikonsultti suositteli päinvastoin kylmiä sävyjä kasvoilleni (poskipuna, silmälasin kehykset jne).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Ihan älyttömän vaikeita. Harmoonisen kokonaisuuden saa silloin, kun käyttää lämpöisiä keskenään, niin meikissä, kehyksissä kuin vaatteissa. Siis silloin kuin ihon sävy on lämmin. Joskus myös ns. oliivi ihonväri näyttää aika kellertävältä, mutta silloin esimerkiksi rusketuksen sävy on kylmä ja viileät sävyt sopivat paremmin. Itse kyllä poikkean näistä ohjeista vähän väliä. Sininen, puhdas valkoinen, harmaa ja hopea vaikuttavat niin raikkaalta vaihtelulta. Kehyksien valinnassa tosiaa malli ja tummuusluokka menee ehkä vielä värinkin ohi:)

   Poista
 3. Nämä lasit ovat hyvin henkilökohtaisia ja hyvin erottuvia.
  W7 sunglasses

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)