tiistai 3. toukokuuta 2016

Paras hoitoaine pidennyksille ja kuiville hiuksille


 Davines on italialainen hiustuotesarja, jonka tuotteisiin ihastuin jo kampaamossa työskennellessä. Tuotepakkaukset on valmistettu elintarvikemuovista ja niitä voi uudelleenkäyttää vaikka eväsrasioina.
Tuotteisiin käytetään luomuvihanneksia, hedelmiä ja kasviksia, jotka sopivat ravintoarvoiltaan parhaiten eri hiustyypeille.

Kampaamossa työskennellessä mulla oli moneen otteeseen pidennykset ja huomasin, miten hyvin Davinesin LOVE smoothing sarja pitivät hiukset sileinä ja takuttomina, vaikka pidennyshiukset ovat todella vaativia hoidon suhteen.

Myös asiakkaat tykästyivät tämän sarjan täyteläisiin hoito-aineisiin.

 Silloin kun jäin äitiyslomalle kampaamosta, tilasin kaksi litran pulloa hiusten katkeilua estävää MELU-hoitoainetta ja litran kosteuttavaa MOMO-shampoota.  Pesupaikka-kokoisilla putiloilla pärjäsi kivasti yli vuoden ainakin.

 Pari vuotta Davineksella ei ollut suomeen maahantuojaa ja tuotteiden saatavuus oli aika huono.

Iloisena yllätyksenä, Davinesin uusi maahantuoja tarjosi mulle Davinesin uutuus tuotetta testiin ja samalla toivoin purkilliset  LOVE shampoota ja hoitsikkaa.
 Mulla nimittäin oli juuri silloin käytössä teippipidennykset.

Ehdin jo laittamaan sähköpostia pidennykset lähettäneelle Chloe'sille huonoa palautetta hiusten laadusta ja kerroin, ettei se vastannut sitä tasoa, johon olin aiemmin teippejä käyttäessäni tottunut.
Pidennykset olivat pörröiset ja takkuiset ja vaativat erittäin pienissä erissä  suoristusraudalla siloitusta joka aamu.
Sitten kun sain taas Davineksen tuotteet käyttöön, huomasin että jo ensimmäisen pesun ja hoidon jälkeen hiukset olivat paljon paremman oloiset jo heti kuivuttuaan.  Viikon käytön jälkeen olin tyytyväinen pidennysten laatuun ja sitten niistä tänne postasinkin.  Ja tietysti kerroin myös chloe'sille, että  mulla oli tällä kertaa vaan käytössä pesu ja hoitotuotteita, jotka eivät sopineet pidennyksille ja siitä syystä ensimmäinen arvioni oli niin huono.

Pidennyshiuksille  EI sovi  -rakennepaikkaavat, runsaasti proteiineja tai keratiiniä sisältävät tuotteet.  -myöskään erilaiset hiusöljyjä ei kannata pidennyshiuksiin laittaa.

Vaikka hoitoaineilla on silottava vaikutus, on myös shampoon osuus suuri.  Nimenomaan vääränlainen shampoo saattaa tehdä pidennyksistä huonolaatuisen tuntuiset ja näköiset.

Siksi suosittelen hankkimaan SEKÄ shampoon että hoitoaineen.

 Lisään nyt vielä, että vaikka hyvät tuotteet tekevät pidennykset PALJON paremman oloisiksi, niin kyllä ne silti laittoa vaativat!


Jos hiuksissa ei ole pidennyksia, Davineksen tuotteista löytyy tehokkaat tuotteet jokaisella hiustyypille:

MINU:  Värjätyt hiukset,  tehoaineena kapris.
LOVE curl:  Kiharat hiukset,  manteliuute
NOUNOU:  Käsitellyt hiukset,  tomaatti
MELU:   Pitkät hiukset (korjaava,vahvistava, estää hiusten katkeilua)  linssi.
MOMO:  Kuivat hiukset,  meloni
DEDE:  Päivittäiseen pesuun,  punainen selleri
SOLU:  Syväpuhdistava,  tattari
VOLU:  tuuheuttava, nauris

Davinesta myydään tällä hetkellä kampaamoissa ympäri suomen, mutta lista on vielä päivityksen alla. Lähimpää myyntipistettä voi tiedustella vaikkapa Davines suomen facebookin kautta. Ja tuotteita toimittaa myös verkkokauppa Kauniit ja Ruskeat

Normaalikokoisen shampoon(250mm) hinta on 22€ ja hoitoaineen 24€

7 kommenttia:

 1. Mitä suosittelet polkkahiuksille joita kasvatan pidemmiksi. Raidoitettu, koska kasvatan myös väriä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkien hiusten Melu voisi olla hyvä, koska estää hiusten katkeilua ja vahvistaa hiuksia:)

   Poista
  2. Kiitos! Sitä siis hankintalistalle:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tää onkin muuten juuri se sarja , josta helsingissä sulle puhuinkin:)

   Poista
 3. Davinesin LOVE-tuotteet olivat myös tämän pidennysfriikin lemppareita. Saman tuotemerkin Shine Dropsit anto loppusilauksen hoitorutiineille. :) Harmillista vaan että Davines on niin vaikeasti saatavilla. Juuri saatavuuden takia jouduin itse etsiä korvaavan tuotemerkin pidennyksille. Any ways, mainiota, että olet huomioinut tämän rakkauspakkaustuotemerkin blogissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota shine dropsia en ookaan päässyt kokeilemaan, taitaa olla uudempi tuote. (LOVEtkin oli silloin vielä vaaleanpunaisia, kun niitä viimeksi käytin..) Näillä tuotteilla oli tosiaan pieni maahantuonti katkos, mutta nyt niitä pitäisi olla paremmin saatavilla:))

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)